usonay
Üye
"Dikkat!: Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın."ilk sayfada açıkladım bunu. öncesi "nokta" olarak yani 1azı küçük harfle olduğundan düzenlesen de atar.
en yakın sokak ya da poi'yi seçerek düzenleme yap.
yok öyle değil. ilk kaydolan yer büyük olması lazım.
FARUK SOK. üzerinde değiştirirsen atmaz mesela ama Nokta üzerinden değiştirirsen atar.
ayarlarda verilerimi yönet vardır. ona gir sonra konuma gir sil'e tıkla tamamdırTamam kaptımsağol peki önce kaydettiğim ve atan konumları nasıl silebiliriz? programı silip yenidenmi kurmam lazım bunun için? yoksa garmin klasörünün içinde bi klasörü silmem yeterlimi?
Sağol arkadaşım, bir kaç kez denedim ve aynen dediğin gibi tsautostart arka planda hiç çalışmadı.tsautostart ile ilgili:
garmine girin, systemden launch background service'i etkin yapın daha sonra garmini kapayın sonra tekrar aynı menüye girip tekrar devre dışı yapın, artık tsautostart arka planda calışıp pili harcamayacak.
kaynak: ipmart
N73'te dahili GPS yok maalesef.arkadaşlar bu navigator 73 te de çalışırmı tam özelliklerini bilmiyorum ve kontor yermi? ve n73 te gps varmo yokmu nasıl öğrenebilirim teşekkür ederim
tünellerde donma sinyali kaybettiğinden olur. malum kapalı ortam. uygulama kitlenmez ama.reis hocam enso v5.50 yi yukledim.Komple europe harirasini kullaniyorum.Alet sectigi yoldan gitmeyince garmin kapaniyor .tekrar calistirdigimda kaldigi yerden basliyor.Cizdigi rotadan gitmediginde atmasi normalmi?Birde bu arkasi arkasiya oldugu zaman Program hic calismiyor.Bazen uezun tunellerde de kapanma veya donma oluyor. Onceden v4.20.20 yikullaniyordum.Cizilen rotadan ciksam bile atma olmuyordu.Acaba bununla ilgili gorusunu yazarmisin Tskkurler calismalarinda basarilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?