Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

murdybey

Üye
2008.10a için arkadaşa teşekkürler, bu versionun mapsource halini bulmak mümkünmüdür???

arkadaşlar 2008.10A 'yı nuvi 250 w cihazımda deniyorum harita açılmıyor diyor.kodları oluşturmama rağmen.sorun ne dir acaba birde bu harita sizde kaç mb görünüyor?

birde 2008.10a da türkiyeyi seçtik ili seçtik ama şimdide adres arama bölümünde ilçeler gözükmüyor.bunu deneyen varmı bilgi verirse sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

2008.10A haritasını indirdim. Adres arama sorunu çözülmüş görünüyor.

bence hala problem var ilçe seç bölümünden ilçelere ulaşamıyorsunuz

hasantan

Üye
arkadaşlar 2008.10A 'yı nuvi 250 w cihazımda deniyorum harita açılmıyor diyor.kodları oluşturmama rağmen.sorun ne dir acaba birde bu harita sizde kaç mb görünüyor?

haklısınız. ilçeler çıkmıyor. 2008.10B versiyonunda da onu hallederler artık...

haklısınız. ilçeler çıkmıyor. 2008.10B versiyonunda da onu hallederler artık...

İlçeler de geldi
Mapsource ile yeniden oluşturuldu ve sorun çözüldü.

mmahmet1

Üye
İyi günler arkadaşlar, emeği geçenlerin ellerine sağlık bende n78 de denedim hala problem var ilçe seç bölümünden ilçelere ulaşamıyorsunuz, bu sorunu da halederler artık teşekkürler.

Konu Sahibi
Yeni harita için teşekkürler. İlk sayfayı güncellicem.

arpsat

Üye
Avrupa haritası çok acil lazımm. yardım lütfen..

murdybey

Üye
dostum emeğine sağlık, yeni harita çalışıyor(ilçe arama dahil) çok teşekkürler. yalnız bir sorum var boyutu küçüldü mü? haritanın 140 küsürdü şimdi 132 küsür oldu

Konu Sahibi
hayır zaten 132 idi yani 140.000 küsür kb idi.
1024 olayından 132MB oluyor o.

İlk sayfayı da güncelledim. Artık adres sorunsuz. En güncel ve en yeni harita: NAVCity 2008.10A

İndirmek için:

mmahmet1

Üye
teşekkür ederim yeni yükledim sorunsuz çalışıyor ilçelerde geliyor. emeğe sağlık

February

Üye
Yahu, benim aklıma birsey takildi. Yani ya ben öküz altında buzağı arıyorum, yada buzağı gerçekten var.

Şimdi anlamadığım şey şu:
HasanTan’ın ilk verdiği 2008.10A haritasında ilçe sorunu vardı. Tamam. Ama adam daha sonra linkini verip, ilçe sorununun hallolduğu yeni haritayı bize verdi. HasanTan’ın linkinden indirip kurdum ve çalıştı. Gayet güzel. Arkadaşımıza teşekkürler.
Sonra, Reis kardeş çıkıyor, ilk sayfayı güncelliyeceğini söylüyor, sonrada diyor ki en yeni harita adresinde.

Şimdi benim kıllandığım şeyleri sıralayayım:
1. Reis bu garmin muhabbetine en son 28 şubat’ta versiyon 5.00.30 icin bir yazı yazmıs ve harita konusunda 2008.10’un calıstıgını savunmus. Dogru mu, Dogru.
2. HasanTan 2008.10A ile ortaya çıkıyor. Ama ilçe sorunu pörtlüyor. Dogru mu, Dogru.
3. HasanTan ilçe sorunsuz bi 2008.10A linki veriyor. Link çalışıyor. İndiriyor kuruyoruz. İlçe sorunu giderilmiş. Herşey faal. Doğru mu, doğru.
4. Sonra Reis ortaya çıkıyor. İlk sayfayı güncelleme muhabbeti yapıyor. İyi. Güzel. Millet hemen dosyalara ilk sayfadan ulaşsın.
Tamam. Buraya kadar iyi. Fekaaat, bunda sonrası bi acayip:
5. Reis HasanTan’ın ilçe sorunsuz ve çalışan 2008.10A veya adı her ne ise, çalışan sorunsuz haritasına yeni bi link veriyor. Ve adamın bulduğu haritayı birden bi sahiplenir havalara giriyor.
Soru 1: Bunca haftadan sonra çalışan harita HasanTan tarafından bulunur bulunmaz Reis’in forumda hortladığına göre Reis burada yazılanları zaten takip ediyormuşşşşş ama neden hiç bir şey yazmiyor muş?
Soru 2: Reis, senin verdigin 2008.10 haritası aslında sende de sorunlu calısıyordu dimiiii?
Soru 3: Reis, Program ve haritalar ile ilgili bunca yaptıgın şeye insanlar zaten teşekkür ediyor iken, sorunsuz calısan haritayı bir baskasının bulmasına bozuldun dimiii?
Soru 4: Bu yuzden mi kompleks yapıp da Hasan’ı onore etmek varken, aynı haritaya yeni link verip adamın emegini gasp ettin?
Bak kardeş, benim cidden midemi bulandıran bu son link olayi. Yaptıkların için tesekkür falan filan ama, bu yaptıgın hiç hoş değil.
Başta da dediğim gibi, umarim benim hüsn-ü kuruntumdur. Öyleyse şimdiden özür dilerim.

Konu Sahibi
Bu sefer POI'ler çalışmıyor son haritada bilginize...

Hecele diyerek arattığınızda TR karakter olsun olmasın, büyük-küçük harf olsun olmasın bulmuyor.

---

Çok acayiptir; genel POI kısmında arama yaparsan bulmuyor ama mesela yiyecek-içecek kısmında arama yap buluyor. Keza bazı kategorilerde de yine bulmuyor. Karışmış baya POI. :S

murdybey

Üye
poi'ler ve adres-ilçe arama bende çalışıyor reis... n95 5.30 yüklü...hasanın son haritası ile

Dostum en sona kadar her şeyi yapıyorum ama en sonda o 5 dosyayı telefona yüklemeye gelince karta direk atıyorum ama bana "private dosyası yok veya aktarılamıyor olabilir" diye bir yazı çıkıyor ardından "resource dosyası aktarılamıyor" , "sys aktarılamıyor" diyor Bu üç dosyada hafıza kartında bulunuyor çünkü. Format attım karta en sonunda ama yine yüklemiyor. YARDIM LÜTFEN

Konu Sahibi
PC Suite ile bağlanma. Veri depolama ile bağlan.

murdybey

Üye
emeğine sağlık...teşekkürler hasantan

Konu Sahibi
Tamam, bende de şuan POI'ler normal.

Ekleme: Uzak POI'ler bulunmuyor ama yakınlar bulunuyor.