kardes, senin yazılım E71'in fabrika cıkısı yazılımı. 110'lu rom'u var onun. O rom en iyisi. Misal, benm 200'lu rom da bluetooth cozladı.
Bende 110'lu rom varken, Garmin'in 5.00.10'u ve 2008.10'dan önceki harita yüklüydü (versşyon numarası her ne ise artık) ve sorunsuz calısıyordu.
200'e gectim, ve 5.00.20 ile 2008.10'u kurdum. Yaklasık 1 hafta sonra, "adres" kısmına girmeye kalkınca sorunu farkettim.
Sonra, hem 5.00.20 hemde 5.00.30 ile 2008.10 haritasını test ettim, "adres" menusu calısmıyordu.
ardından, .unl dosyalarını fılan hic yenilemeden, 5.00.30'a o eski haritayı attim ve yedi.
Artık sorun yok.
Benim sana tavsiyem, 5.00.20 ile 2008.10'dan ÖNCEKI haritayı yeni .unl dosyaları ile sıfırdan kur.
Eger bu ise yaramaz ise 4 kusurlu program ve 2008.10'dan ÖNCEKI haritayı yeni .unl dosyaları ile sıfırdan kur.
Aklında bulunsun: gizli dosyaları gorunur hale getirip hafiza kartının altından Garmin, privacy, sys, resource klasörlerini komple sildiginden emin ol. Özelliklede Vista kullanıyorsan. Cunki vista ayni isimli iki dosya varsa onlarin iceriklerini MERGE yani birlestirme yapıyor.
bunları yaparsan bence calısacak.
birde, daha kablosunu safe remove yapıp cikarip bir sure bekledikten sonra yükleme baslamaya bilir. Telefonu kapt, ac, applications menusunden garmin PA programını kaldı. Sonra file meneger ike hafiza kartinin icinde garmin programina git ve yukle.
bende sonuc basarılı, darısı basına.
ONEMLI NOt: bu haritalari, ilac milac programlari filan bulup da herkese sunanin BEN OLMADIGIMI unutmayalım ve REİS kardese tesekkur edelim. Ben sadece kendi cozumlerimi baskalarına yardimci olayim diye sunuyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada yeni uyandım daha; Reis N82 kullaniyor. Onun rom'u bizden cok farkli oldugu icin, adam update filan yapmis olsa bile 2008.10 sorun cikarmiyor olabileybıl.
Benim msg da da yazdigim gibi ben butun o sorunlari E71 ile ve rom güncellemesinden sonra yasadim.
belkide N82 ile aynı donem uretilen telefonlarin rom'larindaki ortak bi özellikten dolayi 2008.10 bazı modellerde çalışıyor olabilir, çünki hem haritanin çalıştığını hemde benim gibi sorun yaşadığını belirten arkadaşlar mevcut.
Bunuda göz önünde bulundurun bence. Misal E90'lı bi tanıdığım 2008.10'u fatherlar gibi kullanıyor.