üstat,
dediğin formatta gerekli yüklemeleri yaptım. zaten garmin 4.10 kullanıyorum standart yükleme prosedürü. fakat senin dosyalar yükledikten sonra garmin kurulumuna geçtiğimde kurulum yapacak memory stick bulunamadı mesajı çıkıyorve geri dönüyor. sorun ne olabilir yardımcı olursan sevinirim.
evet kullanıcıların denemeleri de aynı sonucu verdi deneyen ve buraya yazan herkese teşekkürler. Konum adını değiştikten sonra programdan dışarı atma sorununu garminnn acil çözmesi lazım. şuan kaba taslak basit yapıda kullanılabiliyor.
Konum kaydı yapmıyorsunuz!!
dun mesaj atmıstım kurunca neticeyi bildiririm diye kurlum anlatımın dogrultusunda yaptım ve netice mukemmel sorunsuz calısıyor paylasımın için çok tesekkur ederim gercekten harika sadece batarya cabuk bitiyor oda dogaldır herhalde tekrar tekrar tesekkurler.
Arkadasim tesekkürler yardim icin!Onu hallettim simdi sorunsuz calisiyor!Ama yine bir sorunum var!Sesli anlatim calismiyor haritada herseyi gösteriyor,nekadar hizli gidiyorsun,kac km uzak....!Ama ses yok mesala sola dön,saga dön felan hicbirsey yok!Neden kaynaklaniyor olabilir!Yardimlar icin tesekkürler!
Arkadasim tesekkürler yardim icin!Onu hallettim simdi sorunsuz calisiyor!Ama yine bir sorunum var!Sesli anlatim calismiyor haritada herseyi gösteriyor,nekadar hizli gidiyorsun,kac km uzak....!Ama ses yok mesala sola dön,saga dön felan hicbirsey yok!Neden kaynaklaniyor olabilir!Yardimlar icin tesekkürler!
degerli kardesim sen su unl dosyalarini genis bir sekilde nasil yapilir anlativer bi zahmet.galiba butun sorun onlarda.bendede ayni sorun var.ekli gps yi bulamiyorum.yardim lutfen///
--------------- Ekleme ---------------
avrupa haritalarinida eklerseniz size buyuk dua ederim.bende avrupada tasiyorum hollanda.tesekkurler kardesim simdiden...
arkadaşlar merhaba, bu garmin 5 deki ekranın donması ve programdan atması sorununu halledebildinizmi acaba? garmini açtıktan sonra donma ciddi derecede hat safhada kapatmak zorunda kalıyorum yada kendiliğinden atıyo programdan bi güncelleme yada ayarımı var acaba yoksa garmin 5 de olan genel bir sorun mu var? yardımcı olursanız çok sevinirim.