ULTIMATE-BENZ
Üye
5.0.00 ile ne farkı var mesela yer imlerinin ismini değiştirince programdan atma olayı halledilmişmi???
hayır hocam hallolan bişey yok. arızası devam ediyor.
5,0,0 da kurdum aynı.-- 5,0,10 da kurdum aynı.
sadece 4,0,0 da bu sorun yok..
KONUMLARIM' kayıt edilen mevkinin adını değiştirisen GİT dediğinde yazılım kapatıyor kendini.
yok hiç ellemezsen çalışıyor. bununda bir anlamı yok..
'' 128.CAD 23. '' BUNLAR GİBİ CADDELERE KONUM ADI VEREMEZSEN NERENİN NE OLDUĞUNUU NASIL BİLİCEZ?
AHMETİN EVİ, karakol , alışveriş merkezi, teyipçi bilmem ne gibi isim yazılması gerekiyor sonuçta.
hayır hocam hallolan bişey yok. arızası devam ediyor.
5,0,0 da kurdum aynı.-- 5,0,10 da kurdum aynı.
sadece 4,0,0 da bu sorun yok..
KONUMLARIM' kayıt edilen mevkinin adını değiştirisen GİT dediğinde yazılım kapatıyor kendini.
yok hiç ellemezsen çalışıyor. bununda bir anlamı yok..
'' 128.CAD 23. '' BUNLAR GİBİ CADDELERE KONUM ADI VEREMEZSEN NERENİN NE OLDUĞUNUU NASIL BİLİCEZ?
AHMETİN EVİ, karakol , alışveriş merkezi, teyipçi bilmem ne gibi isim yazılması gerekiyor sonuçta.
arkadaşlar sorunu çözdüm nokia n95 8gb da dosyları yığın hafızaya atarken hepsini beraber attığınızda hata veriyor,dosyaları tek tek attığınızda problem olmuyor,program süper.......ya arkadaşlar 5.0 nokia n95 8 gb telefonuma kurdum,fakat açılırken 25 karakterli ----keyyi yazın diyor,herhangi birşeyde yazılamıyor,bir yerde yanlışlık mı yaptık acaba
root.rar:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-
gmapsupp.img:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunları kurdum gps bağlanıyor onda bir sıkıntım yok ama haritada bir problem var galiba,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesini ziyaret edin diyor....ilk açılıştada 25 karakterli kod istiyor,lütfen bilgilendiriniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?