root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
rooot klasörü nerde ve garmin nasıl açılacak içine
root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
rooot klasörü nerde ve garmin nasıl açılacak içine
paylaşım için teşekkürler.anlatım karışık,ancak fazla uğraştırmıyor.
Dosya uzantılarını değiştirirken" Araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/Bilinen dosya uzantılarını gizle " seçeneğindeki işareti kaldırın.
daha sonra "sw.unl ve gmapsupp.unl "yapın.
böylece "ekli gps anten "seçeneği çıkması sağlanıyor.
bu hataya düştüm ve paylaşmak istedim.
bende de aynı telefon var, telefonu ve garmin i ingilizce yaptım ayrıca konum adlarını türkçe harfleri kullanmadan sadece büyük harf yazınca problem olmuyor programdan atmıyor
Çok teşekkürler gayet basarılı bi çalısma ellerinize sağlık. N79 da kullanıyorum sorunsuz calısıyor. yeni yukleyen arkadaslar için harita sorunu yasıyorsanız ikinci haritayı yukleyerek sorunsuz kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sorunsuz yükledim tek seferde. Bu arada 1. sayfadaki 2010/01 en güncel haritasını yükledim. v5'i destekleyen daha güncel harita varmıdır? v5 daha stabil diye v6 yüklemeyi düşünmüyorum. v5 sorunsuz nasıl olsa.
Çok teşekkür ederim sorunsuz yükledim tek seferde. Bu arada 1. sayfadaki 2010/01 en güncel haritasını yükledim. v5'i destekleyen daha güncel harita varmıdır? v5 daha stabil diye v6 yüklemeyi düşünmüyorum. v5 sorunsuz nasıl olsa.