Samsunspor
Emekli Yönetici
--------------------------------e ya da c ( hangi sürücüye kurduysanız ) \sys\bin\CardRunner.dll ve \resource\plugins\CardRunner.RSC
dosyalarını silin ..
ayrıca garmin programından ;
araçlar - ayarlar - sistem - Launch Background Service ( Devre Dışı konumuna getirin )
Merhaba,aynı tel bende de var.Garmin önceden kullanmıştım fakat 4 günlük pili 2 günde bitiriyordu.Yanılmıyorsam bi önceki versiyon olabilir.Sen pil süresinde değişiklik gördünmü bu versiyon kullanınca? Bu duruma göre yükleme yapmayı düşünüyorum bende.Ayrıca garmin çalışırken değil çalışmadığı anda bile pili bitiriyordu.Şimdiki versiyonda bu durum mevcutmu merak ediyorum.
--------------------------------
yukarıda çözümü mevcut
emeğinize sağlık arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5800 1 hafta önce aldım 5800 dada çalışırmı tşkkkkkk
arkadaslar cevap verebilecek kimse yok mu?programi yukledim ama uydu bulmuyor.bu tel. yuklenebiliyor mu?arkadaslar N73 e kurabilirmiyiz bu programi calisiyormu onda?GPS anten var mi N73 te?
N73'te dahili GPS yok. ondan bulamaz.arkadaslar cevap verebilecek kimse yok mu?programi yukledim ama uydu bulmuyor.bu tel. yuklenebiliyor mu?
Symbian değil o cihaz. maalesef kuramazsınız.arkadaşlar lg bl40 da calısıyor mu acaba ?? yuklemeye ugrasıyımı...yada lg bl40 calısan başka gps programları var mı....teşekkurler
UNL dosyanızda hata var. uzantı txt olmuştur yüksek ihtimal. silip unl'ye çevirin.paylaşımınız için teşekkürler fakat dediğiniz yöntemlere göre kurmama rağmen çalıştıramadım programı. lisans anahtarı yada satın al uyarısı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?