radyofon
Üye
Arkadaşlar NOKIA artık navigasyonu ücretsiz veriyor. Nokia' nın kendi programı olan "Haritalar" gayet stabil çalışıyor. Tavsiye ederim. Telefonunuzun version' unu v.50 yaptıktan sonra haritalarınızı da güncellemeyi unutmayın.
Bahsetmiş olduğun yeşil renkli yere bas(GPS alış konumuna)
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar NOKIA artık navigasyonu ücretsiz veriyor. Nokia' nın kendi programı olan "Haritalar" gayet stabil çalışıyor. Tavsiye ederim. Telefonunuzun version' unu v.50 yaptıktan sonra haritalarınızı da güncellemeyi unutmayın.
Özelden mesaj at diyorsun ama site buna izin vermiyor.cevap ve yorum metinlerini okudum dayanamadım.öncelikle bu programı bulup uğraşıp emek harcayıp bizim gibi minnet nedir bilmeyen insanların hizmetine sundugu için arkadaşa cok teşekkür ederim.şimdiye kadar bir cok farklı navi programı kullandım. ve elbetteki garminden daha başarılı sayılabilecek olanlarıda vardı. fakat hem kurulumu bedava hem de kullanımı bedava olan böyle başarılı bir program yok halihazırda.bu programı hem kendim hemde arkadaşlarıma yükledim ve gayet güzel bir şekilde kullanıyoruz bu nedenle tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
sorun yaşayan arkadaşlara gelince lütfen kurulumun nasıl yapılacağını iyice okuyup anlasınlar. n78 n79 n95 i550 gibi bir cok makinede sorunsuz calışıyor. öncelikle cihazınızda a-gps vrmı bunu ögrenin eger gps modulu yoksa hiç ugraşmayın. n95 lerde harita biraz gec algılanıyor ilk seferde tabi bunun icin biraz sabır edin ve 3 tusuna fasılalarla basıp harita algılamayı kolaylaştırın. gps uydular aracılıgıyla çalıştıgından uyduları görebilecek şekilde acık ortamda olmalısınız yasgmurlu kapalı havada ormanlık yerlerde baglantı zayıf olabilir mesela evin içinde hiç denemeyin arac içinde sorun yok sıkıntı yaşayan arkadaşlar özelden mesaj atarsa sorunu çözebilirim kolay gelsin
merhaba paylaşımınız için teşekkürler , benim telefonum e71 herşeyi eksiksiz yaptım fakat bana bağlantı için herhangi birşey sormadı ve harita ya girdiğimde no map diyo yakınlaştırıp bekledim farklı derecelerde ama harita gelmedi sorunu nasıl çözebilirim acaba teşekkürler.
yeni yükledim aynı sorun var!!!
Acil yardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?