o_efe_06
Üye
Sadece Haritayı güncellemiş olursun.n78 telefonumda garmin 5.00.00 yüklü.güncelleme maksatlı olarak
b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.01 (TKLTLA)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdan
2-) gmapsupp.img'yi root/Garmin/ dizinine atsam güncellemiş olur muyum
yoksa toptan kurmam mı gereklidir
Sadece Haritayı güncellemiş olursun.
her yeni versiyon eski versiyondaki hataların giderilmiş şeklidir. Gelenelde yeni versiyonlar eski versiyonlara göre daha stabil çalışır.Teşekkür ederim
o zaman yeterli anladıım kadarıyla...
yeni versiyonun bir bayağı farkı olur mu peki.yoksa güncellemek yeterli gelir mi sizce
Benim kinde ilk açıldığında................ birim cihazda harita açılmıyor diyor simdi açmak istiyormusunuzu tıkladığımda25 karakterli bi şifre istiyor yardımcı olursanız sevirim hepsinide harfiyen yerine getirdim bide harita göremiyorum
sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarının uzantılarınındaki txt leri silersen sorunun hallolur.aynı sorun bende de var.........
sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarının uzantılarınındaki txt leri silersen sorunun hallolur.
bu sorun sw ve gmapsupp.unl dosyalarının uzantılarından kaynaklanıyor. Bununla ilgili ayrıntı forumda var.
N79 a yükledim ve çok güzel çalışıyor. Adres arama ve içindeki poiler çok yeterli. Yükleyene anlatana çok teşekkürler. Gerçekten güzel paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?