Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

bonbon80

Üye
ya bu sis uzantılı dosyayı windows mobile de nasıl açacam

reis-i eagles sana ne kadar teşekkür etsem azdır beni nokianın haritalarından ve bir türlü çalışmayan navigasyonundan kurtardın eyvallah

gurhan36

Üye
5800 kullanan arkadaşlar!!! Telefonda garmin navigasyon sırasında takılma yaşayan var mı? harita akıcı bir şeklide ilerlemiyor. Acaba programda bir ayar mı yapmam gerekiyor. En son olan V40 yüklü makinada lütfen önerilerinizi bekliyoum.

lahmilik

Üye
Arkadaşlar ben almanyadayım bana almanya haritrası lazım lütfen veririmisiniz çook acil
hmm bide nasıl ekleyeceğimi lütfenn yardı edinnnnnnn

gurhan36

Üye
Beyler konuyu bilen yok mudur? yaaa

5800 kullanan arkadaşlar!!! Telefonda garmin navigasyon sırasında takılma yaşayan var mı? harita akıcı bir şeklide ilerlemiyor. Acaba programda bir ayar mı yapmam gerekiyor. En son olan V40 yüklü makinada lütfen önerilerinizi bekliyoum.

Samsunspor

Emekli Yönetici
Teşekkürler Reis , sorunsuzca kuruldu ve uydu buldu

Slmlar.. Ben dediğiniz gibi herşeyi tek tek yaptım. Son sürüm garmini inidrdim. 2009.12 sürüm haritayı ve ilaç.rar dosyasını indirdim. Harfi harfine uyarak işlemleri takip ettim ve yerine getirdim.dediğin gibi karta attım. Yazmış olduğun gibi çıkan herşeye evet dedim. Telde yükleniyor yazısı geldi ama başka hiçbirşey çıkmadı. Dediğin gibi aldırmadım ve yükleme yapmak için dosya yöneticisine gittim. Garmin mobile xt.sis uygulamasını yükledim.. Tüm problemde burda başlıyor.. bundan sonra belirtmiş olduğunu 3,4, ve 5 numaralı adımlar gelmedi ve yükleme işlemini yapamadım. Bunun sebebini açıklarsan ve yardımcı olursan çok sevinirim.. =) Bu arada telefonum E71..

aerieee

Üye

navigasyonu denerken iyi çekip çekmediğini kontrol et gps iyi çekmediğinde sorun oluşabiliyor...

--------------- Ekleme ---------------

sanırım sorunu daha iyi anlatırsan yardımcı olabiliriz....

sinerrr

Üye
ellerine sağlık dedikleri yaptım ve kusursuz çalışıyor sağol!!!!

BMW_2001

Üye
Teşekkürler Reis.. GARMİN XT 5.00.60 - 05.00.70 çıkmış forumlarda gördüğüme göre bunlarla güncellesek faydası olurmu ? özellikle kayıtlı adrese gitmek isteyince atması ve daha çabuk uyduları görmesi açısından.. Teşekkürler tekrar...

dilek_66

Üye
N72 de çalışırmı acaba ???

Garmin Mobile XT v5.00.70 için download sayfası ;

gurhan36

Üye
Yeni versiyon için yeniden active falan istermi acaba yoksa olduğu gibi mi ekleyeceğiz makinaya?

Arkadasim emegine saglik.Tesekkurler.Benelux map ina nerden ulasabiliriz yardimci olursan sevinirim

navigasyonu denerken iyi çekip çekmediğini kontrol et gps iyi çekmediğinde sorun oluşabiliyor...

sanırım sorunu daha iyi anlatırsan yardımcı olabiliriz....

Daha iyi anlatacak bişey yok. Telefona attım yükleme işlemi olmuyor. Sana detaylı anlattım ama anlamamışsın. Dikkatli okumanı tavsiye ederim..Yükeleyemiyoruz. Çalıştıramıyoruz..Anlamıyorsanda yine de teşekkür ederim..

shark_01

Üye

Açıklaman için teşekkürler peki yolda giderken bi anda ihtiyacın oldu ilk gprs bağlantısı için nereden wifi bulacaksın.

aerieee

Üye

Sorununu dikkatli okudum da heralde ben de senin eksik yazına doğru soruyu soramadım . 3,4,5. adımlar gelmedi diyorsun. Burayı bi anlat program yüklendi de sonradan açılışta mı sorun var yoksa direk "yükleniyor" esnasında problem oldu da garmin telefona kurulmadı mı?

Ben de garmin kurulumunda baya karın ağrısı çektim. Şimdi yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar...

enderalp

Üye
açıklaman için teşekkürler peki yolda giderken bi anda ihtiyacın oldu ilk gprs bağlantısı için nereden wifi bulacaksın.

hocam bende 5800 kullanıyorum. Kurulumu 1. Sayfada yazılan gibimi yaptın? Bu telefonu yeni aldım ve o kadar profesyonel olmadığım için yanlış yapıyorum sanırım. Bana yardımcı olur musun?

metyuu

Üye
pc den Garmin Mobile XT v5.00.70 dosyasını 5.00.60 üstüne kursak olurmu acaba lisan kodu istermi

v5.00.70 sanırım pc için çıkmış

andariel

Üye

Paylaşım için Teşekkürler... Nokia 6220c ve 5800 a kurduk ve sorunsuz çalışıyor...