Garmin Mobile XT 6.0.10 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

venturi

Üye
Nadir hocam, version 5'den farki nedir? Release Note varmidir acaba? Yuklemeye deger mi sorusuna cevap ariyorum da. Saolasin simdiden.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla bir açıklama bulamadım.yükleyen arkadaşlar bahsettiler.

msdef

msdef

Üye
n97 ye sadece imzalayıp kurdum, gayet iyi çalışıyor. Teşekkürler Nadir paylaşım için...

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saolasın abi

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

derviss54

Üye
Ya yükleyip kuran arkadaşlar bi zahmet program hakkında yorum yapsında eski sürümden daha stabil çalışıyormu yoksa aynımı bizde bilelim ona göre deneyelim bizde yok yere herkes teşekkur yazmış lütfen kullanan herkes birbirine yardımcı olsunki herkesin işi gorulsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya yükleyip kuran arkadaşlar bi zahmet program hakkında yorum yapsında eski sürümden daha stabil çalışıyormu yoksa aynımı bizde bilelim ona göre deneyelim bizde yok yere herkes teşekkur yazmış lütfen kullanan herkes birbirine yardımcı olsunki herkesin işi gorulsun
kardeşim kuran bir sürü arkadaş yorum yaptı.ilk sayfalara bir bak.

the.yunus

the.yunus

Üye
:oke:
ben bu garminin artık değişik sesini istiyorum hep aynı sesden insan sıklıyor
nerden bulabilirim

tamirciciragi

Üye
tesekkürler

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Arkadaşlar iphone apple navigasyonda olan google earth haritasını nokia 5800da hangi navigasyon programı ile kullanabiliriz.Gerçek görüntü olunca daha güzel oluyor 2d çizimler ile hoş olmuyor

kardeş merhaba bu haritayı nerden bulabilrim bir link atarmısın varsa

• Beğen
Tepkiler: meminmumcu

yavuz414

Üye
bu garmin 6 mi

hogao

Üye
arkadaşlar ben telefonuma yükledi.Telefonum hackli.Hiç bir sorun yok ama yine harita tarardan haritada gezinirken donma oluyor.Sis dosyasını nasıl siteye yüklerim

--------------- Ekleme ---------------

signed halini nasıl eklerim?

mayvaz

Üye
nokia x 6 ya yükledim çalışıyor ama daha sonra telefon kapanınca bir daha açılmıyor hard resetle anca açılabiliyor

tonguchan

tonguchan

Üye
teşekkürler kardeş ayrıca ben İGO arıyorum sybian olarak telefonum n8 bulamadım yardımcı olabılırmısın

ata123321

Üye
Garmin Xt 6 sürümü yok bu çinlilerin düzenlediği sallama bir program.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Teşekkürler

mxxl

mxxl

Üye
program tamamen traş neden kimse bunu kabul etmiyor garminin özellikle s60v5 de birsürü sıkıntısı var bunlar aynı şekilde s^3 dede devam ediyor

kesinlikle 5 50 den gram farkı yok haritayı gezince kilitlenme devam ediyor
kendi işaretlediğiniz konuma yol tarifi al deyince programdan atıyor devam ediyor
tahminimce kuran arkadaşlar kullanan arkadaşlar değil.

şayet gerçek anlamda garmini kullananlar olsaydı hiçbirşeyin değişmediğini rahatlıkla söyleyebilirdi

garmin s60 v5 ve s^3de kesinlikle sorunlu program ve evet kesinlikle yeni bir yazılımın çıkması lazım ama galiba firma satamadığı için yatırım yapmıyor.

ama orjinal olsun 6 versiyon sorunsuz olursa kesinlikle para verip alırım

meminmumcu

Üye
link nerde????

mukoline

mukoline

Üye
kimse anlamiyor herhalde hackliyse vardır makinede sorun

Üst Alt