Garmin Mobile XT 6.0.10 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
destek için sağolun.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil.

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
nadir kardeşim ben uygulama yöneticisinden garmini kaldırdım sonra bu sis dosyasını kurdum dili türkçe seçtim ama ikonlarda alakasız kelimeler var mesela geri butonunda siyah yazıyo ayarlarda yazılım birim numarası yazıyo ayarlara girince harita yerine pazartesi yazıyo buna bir çözüm varmıdır..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim kullanma imkanım yok bilen arkadaşlar yardım edeceklerdir.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Root Dosyalarında silinmeler olmuş sanırım. Siteden 5.0.50 deki root dosyalarını indir. Tekrar dene bakalım

furas

Üye
n97 de çalıştı.

mahmut_hoca

Üye
Teşekkürler ama resmi sitesinden çıkmasını beklemek daha doğru olacak sanırım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hey Allahım ya sanki bütün programları resmi sitesinden kullanıyorsunuz.:hmmm

selcom52

selcom52

Üye
private, Resource, sys klasörlerindeki garmin dosyaları zaten sürün 6.0.50 yi kurunca yüklenmiyormu. onları niye kopyalıyoruzki. garmin klasörünü root dizine atmamız yetmiyormu ndrive gibi direkt. diğer unl dosylarını yaptım zaten.

44ahmetov

Üye
Arkadaşlar iphone apple navigasyonda olan google earth haritasını nokia 5800da hangi navigasyon programı ile kullanabiliriz.Gerçek görüntü olunca daha güzel oluyor 2d çizimler ile hoş olmuyor

seyyahosman

Üye
yüklendi ama gps aranıyor yazısında kalıyor

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Bence bu sorunlu Sakın yüklemeyin derim . Çünkü bende Nokia N95 8 Gb nin GPS özelliğini kapattı yok etti. GPS eşleşmiyor Görünüp kayboluyor . Yeniden format Atacağım Telefona benden söylemesi....Bakalım düzelecekmi yoksa GPS özelliği arızalandımı kullanılmayacakmı allah bilir. Diğer programlarda da GPS yok diyor ....Bilginize

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
yüklendi ama gps aranıyor yazısında kalıyor

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Bence bu sorunlu Sakın yüklemeyin derim . Çünkü bende Nokia N95 8 Gb nin GPS özelliğini kapattı yok etti. GPS eşleşmiyor Görünüp kayboluyor . Yeniden format Atacağım Telefona benden söylemesi....Bakalım düzelecekmi yoksa GPS özelliği arızalandımı kullanılmayacakmı allah bilir. Diğer programlarda da GPS yok diyor ....Bilginize

2 aydır telimde kurulu ve bir sorun yok.

henes_42

henes_42

Üye
Garmin 5 kullanıyordum, biraz önce 6 yükledim ve balkona çıktım, uyduyu buldu ve konumumu gösterdi, en yakın adresler çalıştı ve sesli tarif yaptı:d: teşekkürler (telefonum 5800 modifiyeli v51 yüklü "hackli")

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

elektrock

Üye
türkçe menu yaması çıkmışmı bu sürümün

sususuz

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

Lord Ryan

Üye
Düzgün çalışıyor. Teşekkür ederim paylaşım için.
Türkçe için önceki sürümün kurulum adımlarını uygulamanız yeterli. İlk kurulum aşamasında sorguğunda Türkçe'yi seçmek yetiyor. Eğer elinizdeki sürüm ingilizce ve türkçe yapamıyorsanız, Garmin klasörü içeriğini il ac'lı dosyalar ve map dosyası haricinde silip kurulum adımlarını (buradaki) yeniden gerçekleştirirseniz Türkçe oluyor. Bende oldu.

edit: yazım hatası

fmyaman16

Üye
Sadece kurulum dosyasını sign ettim kurdum. Gayet güzel çalışıyor. Evin içinde iken bile telefon uydu buluyor.

Üst Alt