Garmin Mobile XT 6.0.10 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kimseyi kurmaya zorlamıyoruz.isteyen dener.ben denedim ve çalışıyor.her kullandığınız program orjinal değil sonuçta.

sahin-0853

Üye
link nerde bulamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link yok eklenti var.ilk sayfada.

tuncan

Üye
Telefonun hackli olması yetmiyor. Programı hackleyin hatasız çalışıyor. Slm.

heroman33

heroman33

Üye
Teşekkürler.
Sertifika sorunu yaşayan arkadaşlar programı kendiniz freesigner ile imzalayın. O zaman çalışır. Ben 5800 da denedim çalışıyor...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kendi sertifikanızla da çalışır.iyi günlerde kullanın.

osmannurimert

Üye
arkadaşlar garminde sokak ve kapı numaraları yazarken sadece 6 ve 9 rakamları çalışıyor diğer rakamlar çalışmıyor sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler

dede0680

Üye
Arkadaşlar programın sonunda imzasız yazıyor zaten, siz imzalayıp sonrada cihaza kuracaksınız. Ben 5800XM'e kurdum çalışıyor hatta kitlenme sorunuda çözülmüş. Tek çözülmeyen konumlarıma kaydedilen bir yere git denildiğinde kapanması bu sorunuda çözselerdi tam olacaktı. Fake filan değil program orjinal ve güzel bir şekilde çalışıyor. Tek yapmanız gereken eksi yazılımı kaldırmadan üzerine kurmak.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam sağolasın.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam eline sağlık türkçe mi acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayarlardan Türkçe seçebilirsin.

dede0680

Üye
Eski kullandığında Türkçe dil desteği yüklüyse bunda da Türkçe oluyor hocam, sadece versiyon değişiyor. Keşke şu kapanma sorununa bir çözüm bulsak. Hem harita iyi hemde program.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef bilmiyorum.

Godfather

Godfather

Üye
Hocam pro oluyor yaptım çalışıyorda ama 5. Konusunu vermişinya anlatım diye onu da indirmeleri gerekiyor. 5. Dosyasınıda indirmeden kurulmuyor onun içindeki garmin dosyasını felan alacaklar :) :) kolay gelsin

mxxl

mxxl

Üye
bu sürüm büyük ihtimalle 6.0.50 nin beta sürümü oluyor tahiminimce yakında 6.00.50 çıkar

diye düşünürken kullandım eskisinden gram farkı yok büyük ihtimalle gereksiz bi saçmalık

m339

Üye
Şu kapanma olayını bende yaşıyorum, herkeste mi aynı sorun var?

oyazici26

oyazici26

Üye
bu ekran görüntüsü benim telefonumdan

uydu bulmama, geç bulma sonununa çözüm BU LİNKTE

hiçbir sorunu yok yükledim. denedim.
Garmin klasörünüz aynen dursun.
Uygulama Yöneticisinden Garmin Mobile XT kaldırılıp öyle kurulacak.

eğer isteyen olursa bu sürümü n97 ye modifiye dosyalarının içine gömebilirim.
çalışmalar devam ediyor. BU LİNKTE

TEŞEKKÜR EDERİM.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol destek için.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
5800'da Test Edilmiştir. Daha önce v5.0.5yi kullanan arkadaşlar sadece Uyg. Yöneticisinden Garmini kaldırın. Hafıza Kartına Attığınız Dosyalar Aynen Kalsın. Yeni Sis Dosyası İle Kurulumu Gerçekleştirin.

Dipnot: Çoğu kişi yükleyemedim demiş ama RomPatcher'la gerekli hack partları açarak sorunsuzca yükledim.

NOT: Tekrar gmapsupp.unl ve sw.unl oluşturmanıza gerek yoktur. Eski le oluşturduğunuz sw.unl bu sürümde de çalışmaktadır.

Üst Alt