Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

ugur_777

Üye
arkadaş benim tel 6220c ve bu telefona garmin kurdum cümle alemin karşılaştığı sorunla bende uğraşmaktayım uzak gps ayarı unl dosyalarını sorunsuz bi şekilde ayarladım konumlama yöntemlerinde bluetooth gps,assisted gps,ıntegrated gps,şebeke tabanlı seçenekleri var şebeke tabanlı hariç hepsini tek tek tek işaretleyip programı yeni kurdum denedim ama uzak cps ayarlarına ulaşamadım daha ne yapmam gerekiyor tel 5.15 sürümü yüklü lütfen yardım.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş benim tel 6220c ve bu telefona garmin kurdum cümle alemin karşılaştığı sorunla bende uğraşmaktayım uzak gps ayarı unl dosyalarını sorunsuz bi şekilde ayarladım konumlama yöntemlerinde bluetooth gps,assisted gps,ıntegrated gps,şebeke tabanlı seçenekleri var şebeke tabanlı hariç hepsini tek tek tek işaretleyip programı yeni kurdum denedim ama uzak cps ayarlarına ulaşamadım daha ne yapmam gerekiyor tel 5.15 sürümü yüklü lütfen yardım.

uzak gps ayarı lazım değil sadece tümleşik gps secili olsun telefonun ayarlar konumlama yöntemleri kısmından.

ugur_777

Üye
arkadaşım yanlış anlama her 2 sinide seçtim denedim yine de olmadı uzak gps menüsü değişmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

bluetooth ile bağlanmaya çalışıyor.

Tacettin Demir

Üye
Bu konuyu farkedemedim bir an. Diğer Garmin kurulum konusunda da sordum. Kusura bakmayın.

Merhaba,

1- Konumlarımdan daha önce kaydettiğim yere git deyince, programdan çıkıyor. Neden böyle oluyor? Forumda bununla ilgili konular var, oralara da baktım. Değişen bir şey olmadı.

2- Bilgisayardan, elimizle kendimiz rotayı oluşturma gibi birşey yapabiliyor muyuz? Yoksa Garmin Mobile'den mi yapmamız lazım illa?

gezgin1881

gezgin1881

Üye
Merhaba arkadaslar

n95 gps baglanma sorunu yasayan arkadaslar icin yazıyorum artık baglanıyorum nasıl oldugunu anlatayım

yaklasık 1 aydır gps e baglanmaya calısıyordum bu program dahil 3 farklı gps yükledim baglanamadım . Yazılımsal oldugunu düşünmeye basladım

istanbuldaki bütün teknik servisleri aradım hepsi getirin yazılım yükleyelim dedi.

bu arada googleda gps anteni diye arattıgımda bazı resimlere ulastım. ve cihazın tus takımının altında anteni oldugunu gördüm. cihazı acmaya karar verdim ve sorunu gördüm

kasa degiştirdigim için anten zedelenmisti. önce burdan olup olmadıgını anlamak icin yaklasık 10 cm uzunlugunda bakır bir tel buldum ve degdirdim anten kablosu teli içindeki ve inanılmaz evin icinde olmama ragmen 10 civarında uydu buldu

sorun artık anlasılmıstı. bunun üzerine 2 cm uzunlugunda ince telleri büktüm ve buraya ekledim sonra kapagı kapattım düzgün sekilde ve sonuc mkemmel

artık gps lerin hepsine baglanıyorum sunuda farkettim bu anten nekadar uzun olursa okadar güclü sinyal alıyor ama 2 cm bile yetti o yüzden daha uzunu için ugrasmadım

belki baglanamayan arkadaslara yardımım olur diye paylasmak istedim

bu forumdada var resimli veya google a n95 gps anten yazın resimlerde görürsünüz

saygılarımla

Tacettin Demir

Üye
iyi akşamlar,

Reis hocam,

Sizin anlattığınız (link) Garmin XT yi kurdum 5230'a. Daha evvel kaydettiğim konumlara git dediğimde programdan çıkıyor. (başka sıkıntım yok şu an.) Forumda anlatılmış birkaç yerde çözümü, fakat yine olmadı.

Yardımcı olur musunuz?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
iyi akşamlar,

Reis hocam,

Sizin anlattığınız (link) Garmin XT yi kurdum 5230'a. Daha evvel kaydettiğim konumlara git dediğimde programdan çıkıyor. (başka sıkıntım yok şu an.) Forumda anlatılmış birkaç yerde çözümü, fakat yine olmadı.

Yardımcı olur musunuz?

yakın bir poi noktasına gelip konumlara kaydedin.sonra verilerimi yönet kısmından tekrar düzenleyerek istediğiniz yeri kaydedin esk konumlarınızın da hepsini silin düzenlemeye çalışmayın...

Merhaba arkadaslar

n95 gps baglanma sorunu yasayan arkadaslar icin yazıyorum artık baglanıyorum nasıl oldugunu anlatayım

yaklasık 1 aydır gps e baglanmaya calısıyordum bu program dahil 3 farklı gps yükledim baglanamadım . Yazılımsal oldugunu düşünmeye basladım

istanbuldaki bütün teknik servisleri aradım hepsi getirin yazılım yükleyelim dedi.

bu arada googleda gps anteni diye arattıgımda bazı resimlere ulastım. ve cihazın tus takımının altında anteni oldugunu gördüm. cihazı acmaya karar verdim ve sorunu gördüm

kasa degiştirdigim için anten zedelenmisti. önce burdan olup olmadıgını anlamak icin yaklasık 10 cm uzunlugunda bakır bir tel buldum ve degdirdim anten kablosu teli içindeki ve inanılmaz evin icinde olmama ragmen 10 civarında uydu buldu

sorun artık anlasılmıstı. bunun üzerine 2 cm uzunlugunda ince telleri büktüm ve buraya ekledim sonra kapagı kapattım düzgün sekilde ve sonuc mkemmel

artık gps lerin hepsine baglanıyorum sunuda farkettim bu anten nekadar uzun olursa okadar güclü sinyal alıyor ama 2 cm bile yetti o yüzden daha uzunu için ugrasmadım

belki baglanamayan arkadaslara yardımım olur diye paylasmak istedim

bu forumdada var resimli veya google a n95 gps anten yazın resimlerde görürsünüz

saygılarımla

evet dogrudur süperr...

mertkan027

Üye
ellerinize saglik tesekürler

drank

Üye
çok teşekkürler. Bir şey sormak isterim.

n97de yüklü türkiye haritam var. Kuzey amerika haritasını indirip telefonuma yüklemek istiyorum. Ancak yukarıda kuzey amerika haritası linkini bulamadım. Yardım eder misiniz?

Tekrar teşekkürler

ugur_777

Üye
anlaşıldı aaaa bizim sorunu bilen yok başımızın çaresine bakacaz.

ugur_777

Üye
arkadaşlar garmin olmuyor söylenen ve söylenmeyen bütün yolları denedim ama uzak gps ayarı çıkmıyor çıkmamasına rağmen bağlanır diyen arkadaşlar bağlanmıyor ben pes ettim opde dan lisans numarası alıp mc guider yükleyecem başka bi yol aklıma gelmiyor.tel 6220c

arkadaşlar sorunu buldum imei numarasını yanlış girmişim ya 1 rakam yanlış yada 1 rakam eksik olmuş galiba neyse şu an uyduya bağlanmaya çalışıyorum bakalım ne olacak nokia maps 15 20 saniyede bağlanıyordu bu 10 dk oldu hala bağlanamadı bakalım onuda hallederiz inş.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar garmin olmuyor söylenen ve söylenmeyen bütün yolları denedim ama uzak gps ayarı çıkmıyor çıkmamasına rağmen bağlanır diyen arkadaşlar bağlanmıyor ben pes ettim opde dan lisans numarası alıp mc guider yükleyecem başka bi yol aklıma gelmiyor.tel 6220c

arkadaşlar sorunu buldum imei numarasını yanlış girmişim ya 1 rakam yanlış yada 1 rakam eksik olmuş galiba neyse şu an uyduya bağlanmaya çalışıyorum bakalım ne olacak nokia maps 15 20 saniyede bağlanıyordu bu 10 dk oldu hala bağlanamadı bakalım onuda hallederiz inş.

yani hata sizdenmiş neyse kolay gelsin...

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
garmin için en son tr haritasını nerden ındiricez nokia maps gibi pc üzerinden güncelleme imkanı varmı yoksa en güncel haritayı nerden buluruz

murat3702

murat3702

Üye
garmin için en son tr haritasını nerden ındiricez nokia maps gibi pc üzerinden güncelleme imkanı varmı yoksa en güncel haritayı nerden buluruz
Bende sordum ama bilen yok sanırım? Şu an için 2009-12 haritası daha stabil bana göre.

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
sağol bi bakayım 2010da harita yayınlanmamışmı en son bu o zaman

metyuu

metyuu

Üye
sitede 2010.01 haritası mevcuttur. en güncel harita odur şu an

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet 2010.01 en iyisidir.

andan44

Üye
Garminde gideceğim yeri rotasını gerçek mesafeden daha kısa gösteriyor.%40 civarı mesafeyi eksik veriyor.Rotayı kaydettiğimde gerçek mesafeyi rota ayrıntılarında görebiliyorum.

Üst Alt