Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

emresulun93

Üye
İlk sayfadaki haritaları nasıl indireceğiz acaba, link göremedim?

kingwar

Üye
Daha iyi GPs ARanıyor diyor BuLamıyor amaa ACiLLL :S:S

TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
teşekkürler

zeyunal

zeyunal

Üye
basarsoft un sayfasında garmin harita sı için olan 2010.06 güncellemesi hakkındaki tüm bilgiler kaldırılmış. nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
2008.07 haritasını kullanıyorum halihazırda ancak çok detaylı olduğunu düşünmüyorum artık güncelliğini kaybetti bence
şimdi ise
2010.01 haritasını kullanmak istiyorum sorum şu acaba bu haritayla bendeki eski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli mi yoksa başka işlem gerekir mi mesela yeni hartayadamı sw.unl dosyaları düzenlemek gerekir ya da kopyala yapıştır yeter mi harita güncelleyenlerden cevap bekliyorum

zeyunal

zeyunal

Üye
2008.07 haritasını kullanıyorum halihazırda ancak çok detaylı olduğunu düşünmüyorum artık güncelliğini kaybetti bence
şimdi ise
2010.01 haritasını kullanmak istiyorum sorum şu acaba bu haritayla bendeki eski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli mi yoksa başka işlem gerekir mi mesela yeni hartayadamı sw.unl dosyaları düzenlemek gerekir ya da kopyala yapıştır yeter mi harita güncelleyenlerden cevap bekliyorum
eski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli

NukleerBaslik

Üye
Ben E51 telefonuma yükledim aynen denildiği gibi fakat yüklenenlerden gelip çalıştırdığımda ilk ekran bir geliyor sonra hemen kayboluyor ve birdaha uygulamaya devam edemiyorum. Neden olur bu ?

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye

supergigi

Üye
Bulgaristan haritası nerden bulabilirim acaba ? Tüm avrupayı yüklemek için kartımda yeterince hafıza yok :(

goral

goral

Üye
YA ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BIR YARDIMCI OLUN BENI BU TELEFON DELI EDECEK 5800 kullanıyorum ilk aldığında harita süper çalışıyordu haritanın güncel versiyonunu yükledim o bir süre çalıştı anacak daha sonra haritaya girdiğimde hemen atmaya başladı sonra yeni versiyonu kaldırdım şimdi uydu sinyali alamıyor bir türlü birde telefon yazılım yükleme de telefonun yazılımı var yükle diyorum bir türlü yuklemiyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
YA ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BIR YARDIMCI OLUN BENI BU TELEFON DELI EDECEK 5800 kullanıyorum ilk aldığında harita süper çalışıyordu haritanın güncel versiyonunu yükledim o bir süre çalıştı anacak daha sonra haritaya girdiğimde hemen atmaya başladı sonra yeni versiyonu kaldırdım şimdi uydu sinyali alamıyor bir türlü birde telefon yazılım yükleme de telefonun yazılımı var yükle diyorum bir türlü yuklemiyor

kaldırın telefona format atıp tekrar yükleyin...

mcorcina

mcorcina

Üye
garmin 2008 sürümünü kullanıyorum iki aydır çalıştıramıyorum sildim tekrar kurdum ama çalışmadı
yardımcı olacak olursa sevinirim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
b.glmz

b.glmz

Üye
selam arkadaşlar iyi bayramlar ben n79 kullanıyorum ücretsiz navigasyon kullanılabiliyormu? ilk sayfadan yazılanları okudum ama tam olarak anlıyamadım n79 da uygulayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? saygılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar iyi bayramlar ben n79 kullanıyorum ücretsiz navigasyon kullanılabiliyormu? ilk sayfadan yazılanları okudum ama tam olarak anlıyamadım n79 da uygulayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? saygılar

evet kullanır...

gurkan38

gurkan38

Üye
Konumlarım a kayıt konusunda denilen şekillere uymama rağmen (Büyük harflerle yazmak gibi) Konumlarımı düzenleyip isimlerini değiştirdiğim zaman ne yaparsam yapayım programdan atıyor Ne yapmam gerektiğini bilen varmı? Sadece konumlarıma kaydet dediğimde kendi kaydettiği şekilde bırakırsam oluyor ama ondada konumum diye kaydediyor birdaha ki kayıtlarda durum saçma bi hal alıyor.!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Konumlarım a kayıt konusunda denilen şekillere uymama rağmen (Büyük harflerle yazmak gibi) Konumlarımı düzenleyip isimlerini değiştirdiğim zaman ne yaparsam yapayım programdan atıyor Ne yapmam gerektiğini bilen varmı? Sadece konumlarıma kaydet dediğimde kendi kaydettiği şekilde bırakırsam oluyor ama ondada konumum diye kaydediyor birdaha ki kayıtlarda durum saçma bi hal alıyor.!

yakın poi noktasını konumlarınıza kaydetip onun üzerinde düzeltme yapın.

e61i

Üye
Merhabalar
doğa gezilerim için bilgisayarımda hazırladığım kml dosyasını symbian telefonuma atıp sonrada izleyebileceğim bir program var mı?

Üst Alt