sswiss
Üye
slm arkadaslar ben bunu yeni aldigim samsung S 8000 telefonuma yüklüyebilirmiyim
yüklüyebileceksem yukarida belirtilmis olan Symbian S60 2rd telefonlar için:
Symbian UIQ telefonlar için:
Windows Mobile telefonlar için : veseire bunlardan hangisi ni indirmem lazim benim telefonum icin tskler yardimlariniz icin
s 8000 işletim sistemi nedir
onu nasil nereden ögrenebilirim acaba
yapamadım yardım
malesef telefonun ne Symbian ne de Windows Mobile işletim sistemi... O yuzden malesef yukleyemezsin. samsung un kendi işletim sistemini kullanıyor. java yuklenebiliyor ve ayrıca samsung a ozgu eklentiler-widget ler yukleniyor.s 8000 işletim sistemi nedir
usta 2009.06 haritası garminde mevcut indirme fırsatın oldumu? paylaşırsan sanırım hepimiz çok sevinirizsevgiler
Benim n78 de Araçlar>ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemleri..orda bluetoot,yardımlı gps,tümleşik gps veşebeke tabanlı gps yazıyor.orda seninde aynıysa sadece TÜMLEŞİK GPS seçili olsun.belkide sende bluetoot gps seçilidirslm arkadaşlar garmin son sürümü yükledim.Herşeyi hallettim ama programı açtığımda gps cihazı aranıyor diyor.Sonradan 'bluetooth şu anda kapalı.Lütfen açın.' diyor.Araçlar>ayarlar>sistem>Uzak GPS yerinden Yeni GPS'yi eşleştir veya etkinleştir dediğimde gine aynısını diyor.Bunu nasıl halledebilirim direk bluetooth la bağlanma çıkıyor.Telefonum n82 versiyonuda son versiyon.
hayır sadece tümleşik gps seçiliBenim n78 de Araçlar>ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemleri..orda bluetoot,yardımlı gps,tümleşik gps veşebeke tabanlı gps yazıyor.orda seninde aynıysa sadece TÜMLEŞİK GPS seçili olsun.belkide sende bluetoot gps seçilidir
5,00,50 versiyonunu n 82 nin hafıza kartına astarak kurdum. kurduktan sonra uygulamalar içindeki garmin simgesinden programı başlatmak istedim. başlar gibi yapıp garmin ekranı çıktıktan 1-2 saniye sonra programdan attı.
acaba ters gide ney var.?
indirdiğim dosyalar dokunmatik telefonlar için olmasın?
n 82 için hangi versiyonu yüklemem lazım.
telefonu hiç güncellemedim onun için olabilir mi?
ayrıca telefonumu PC nokia suit yüklü olmasına rağmen usb kablosu üzerinden görmüyor. acaba bu da bir problem yaratabilir mi?
reis almanya için hangi haritayı kullanmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?