muri1
Üye
winrar kullanmasini biliyoruz.ama winrar dan cikan avrupa haritasi tek bir img dosyasi olarak cikmiyor.birsürü alt dosyalar var img yokrar dosyalarından 1. üzerine gel sağ tıkla klasöre cıkart(winrar yüklü olması gerekir) de ve img dosyan hazır.
Merhaba Arkadaslar
Su an Avrupa 2009 haritasini kullaniyorum ve hic sorun cikmiyor simdi Avrupa 2010 haritasini indirdim ama telefonuma nasil yükleyecegim img uzantili dosya yok yardimci olursaniz sevinirim Telefonum Nokia 5800
Not: Cevap alana kadar maalesef bu mesajimi tekrarlayacagim
Tsk
winrar kullanmasini biliyoruz.ama winrar dan cikan avrupa haritasi tek bir img dosyasi olarak cikmiyor.birsürü alt dosyalar var img yok
program super,ancak bişeyi bulamadım veya nasıl olacağını beceremedim...
nereye seçeneğini seçtiğimizde sadece şehir yada ilçe yi nasıl seçiyoruz....mahalle veya sokak girmeden ???
Nereye dedikten sonra konumlarım ikonunun hemen altında ilçeler ikonuna tıkla.
Hecele ve aradığımız il ,ilçe ,mahalle adını giriyoruz ve tamam diyoruz
Bulunduğumuz yerden uzakyere doğru arayarak bulur.
Daha uzak bir ilçe arayacaksanız ;
Mesela siz Isparta dasınız ve Eflani ilçesini arıyacaksınız,bunu yazıp tamam dediğiniz zaman
il önce 100km sonra 500 km Arıyor yazar ve buluncaya kadar 30 -40 sn beklemeniz lazım ancak bulur,bulunca ekranda belirir ve aramaya devam eder,1000 km den sonra arama tamamlanır.
Bulunca yakın gecerli konumun hangisi ise üzerine gelip seçme tusuna basın.
git ve harita secenekleri gelir.harita basıp 3 tusuyla yaklasırsanız doğru yer olup olmadiğina bakarsanız.
doğruysa secip git diyerek navigasyona başlayabilirsiniz.
Kolay gelsin.
aa-tolga arkadaşım sayende bu programı çok sevdim...
kolay gelsin
Kardeşim çok saol çok güzel bir konu cidden bu fakat her şeyi yaptım tümleşik seçili ama haritaları gör e girince ne yazıkki uydu arıyor diyor fakat hiç bulamıyor.
araçlar/ayarlar/sistem/uzak gps e girincede orda ya bi tane şey yanıyor yada yanmıyor.
Nereye ye girdim ev e girdim evimin adresini falan yazdım evi gör dedim daha iyi gps doğruluğu bekleniyor diyor ve ne yazıkki onuda bulamıyor. Napcam acaba?
Çok teşekkürler şimdiden...
Telefonunuzun modeli veya hangi telefona yüklediniz.
n79 telefonum 6230i göründüğüne bakma deiştirmedim daha
İyi günler..
Garmin ortadoğu haritasını kuramadım,yardımcı olursanız sevinirim.
1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık GARMIN ile ücret ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.
bunları aynen yaptım fakat wlan olanlar hariç diosunuzda bende wlan var ve ben silmiştim wlan olanlar neyi silmesin? orda yazanların hepsini sildim ne yazıodu unuttumda yanlış sildiysem onların ne olduunu tekrar nasıl bulabilirim.
GPS verisinden uydu durumuna grdim orda 1 den 32 ye kadar numaralar var ve 12 nin üstünde bi tane sinyal gibi bi şey buluyor. Garmini komple telefondan kaldırıp tekrar yükledim dediklerinizi yaptım yine olmadı :S
winrar ile dosyaları acıp tek img dosyası haline getireceksin.
kolay gelsin.
--------------- Ekleme ---------------
1 dosyaya sag tusa tıkla ve klasore cıkart de tamamlanır.Bu arada linki yeniledim bunda problem yoktur.Cevabınızı bekliyorum
herkeze ilginiz için tesekkur ederim.
siz problemleri yazarsanız biz de duzeltelim.
Merhaba aa-tolga dediginizi yaptim ama klasorun icinde img dosyasi olusmadi CNEURONT.MDR ve CNEURONT.SRT dosyalari gozukuyor acaba su isi biraz daha detayli anlatabilirmisin lütfen tsk...
arkadaslar bana haritalarin rar kodu lazim yada varda ben mi göremiyorum anlamdim.. yardimci olurasiniz sevinirim
bu ne hiz usta sastim kaldim Garmin_City_Navigator__NT_2010.10_-_DACH indirdim ama varsa yanlizca almanya haritasi linki verde onu indireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?