1-) İster sistem dosyalarına erişim anlatımını uygulayıp ister veri depolama ile bağlanıp "E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin.
Detaylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederim ancak silmemizi önerdiğiniz bu CardRunner.dll ve CardRunner.RSC ne işe yaramaktadır? Silersek neyi engellemiş veya kullanılmaz hale getirmiş oluruz? Orada varlarsa bir işe yarıyorlardır mantığı ile konuya yaklaşırsak bu dosyaların ne işe yaradıklarını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim
Detaylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederim ancak silmemizi önerdiğiniz bu CardRunner.dll ve CardRunner.RSC ne işe yaramaktadır? Silersek neyi engellemiş veya kullanılmaz hale getirmiş oluruz? Orada varlarsa bir işe yarıyorlardır mantığı ile konuya yaklaşırsak bu dosyaların ne işe yaradıklarını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim
Tolga Bey
Telefona garmin yüklü iken şarj süresi kısalırmı? Yani garmini hiç açmadığınız halde şarjın daha kısa sürede bitmesinin sebebi olabilir mi?
Teşekkürler
Tolga Bey
Telefona garmin yüklü iken şarj süresi kısalırmı? Yani garmini hiç açmadığınız halde şarjın daha kısa sürede bitmesinin sebebi olabilir mi?
Teşekkürler
Reisin sayfalarında buna benzer bir problem ve tartışma bulamadım. Belki ben yanlış sayfaya bakıyorum. Yardımcı olabilirseniz veya reisin sayfasına yönlendirme yapabilirseniz(belkide ben sayfayı bulamadım) memnun olacağım.
Yine de teşekkür ederim.