aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
dedıgın seyı buldum sonunda
north yonundekı bı uyduya cok ender baglanıyo sınyalıde cok zayıf hemen kopuyo acaba sorun telefonda olabılırmı gps aletını degıstırsemmı napsam bı fıkırın varmı?
N95 yeni telefonlara göre GPS alıcısı biraz zayıftır.
evet baya bı zayıf sanırım hıcbıyere baglanılmıyo maallesef
mesela bugun benim telefonda baglanmadı. nadiren bazı günlerde böyle olabiliyor.Ama dediğim gibi N95 in GPS i zayıf
senınkı yıne nadıren baglanmamışbenımkı hıc baglanamadı uyduya telefonun ıcındekı gpsı degıstırılırmı mesela bı bılgın varmı kardeş bu konuda? yenısını taktırsam mesela fayda edermı
Merhaba, daha önce stabil çalışan garmine bugün çalıştırmak istediğimde açılır gibi oluyor Garmin Yazısı çıkıyor sonra kapanıyor. Kaldırıp tekrar yükledim ama aynı. Yardımcı olaiblirmisiniz?
Teşekkürler Telefondan kaldırdım, garmin klasörünü sildim ve yeniden yükleim (UNL dosylarını olduğu gibi bıraktım) şu an çalışıyor.Telefondan kaldırın ardından Garmin klasörünü silin.ve tekrar kurun ve UNL dosyalarınıda yeniden olusturun.
herşey için çok sağolun
ellerinize sağlık
Kolay gelsin ben 5800 xpm kullanıyorum arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce garmini cok güzel bir şekilde kullanıyordun hemen hmen her özelliğini kullandım diyebilirim ufak tefek hatalar haricinde bir sıkıntı yaşamadım ama yaklaşık 1 haftadır konumlarımadan kayıtlı bir adresi secip git dediğim anda program tamamen kapanıyor ve telefonun ana ekran karşıma geliyor bir cok kez denedim ama olmadı acaba sorun nedir bana yardımcı olabilirmisiniz
yeni haritalarda konum kaydetme sekline uymadıysanız kaydettiginiz konuma git deyince atar. 2009.06 haritasında bu metod da işe yaramıyor .yani keydetme ismini düzeltemiyorsunuz onun yazdıgı gibi kaydederseniz atmaz.
yeni haritalarda konum kaydetme sekline uymadıysanız kaydettiginiz konuma git deyince atar. 2009.06 haritasında bu metod da işe yaramıyor .yani keydetme ismini düzeltemiyorsunuz onun yazdıgı gibi kaydederseniz atmaz.
yanlış anlamadıysam konum isminin kaydını diyorsun yani adres oalarak kaydı diyorsan ben öyle yapmadım adları hep değişik yani örn: depo, ofis, ev gbi isimlerle kayıt yaptım hep ama yinede atıyor
--------------- Ekleme ---------------
yani aynen isim değiştirmeden mi kayıt yapacağız
çok teşekkür ederim de kuramadım desteklemiyor diyor
ne yapmam gerekli 5800 kuramadım
eline saglık tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?