sekajmer
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben arayıp soracağımda hem ayrılmak istemiyorum hem de üşeniyorumSende Telefon Var Yine Bende Telefonda Yok Daha Yenide 30 Liraya Paket Yapmıştım Ya Bu Arada Teleserviceye Kargoyla Yollucam Ama Yanında Kutu Fatura Veyatta Başka Neler Gerekli
Bende yarın göndermeden arayıp sorayım ozaman sağlıcakla kal ama benimkini hemen yaparlar heralde küçük bişey ama 1020yi açmak çok zorben arayıp soracağımda hem ayrılmak istemiyorum hem de üşeniyorumevet var iyi ki (: 925 kuş gibi hafif geliyor 1020 ile kıyasladığımda
benimki iki yıl sürerBende yarın göndermeden arayıp sorayım ozaman sağlıcakla kal ama benimkini hemen yaparlar heralde küçük bişey ama 1020yi açmak çok zor
Yok canim odadarda degil azami 20< gun zaten ben birazdan ALLAH İZİN VERİRSE Gidicem vericem insallah yazilim atip yollamazlar. :-)benimki iki yıl sürerneyse gönderelim
inş.Yok canim odadarda degil azami 20< gun zaten ben birazdan ALLAH İZİN VERİRSE Gidicem vericem insallah yazilim atip yollamazlar. :-)
aynen acildimiki arasam ???? birde izmirdekine yollucam demi :-)inş.bende bugün arayıp bilgi alıcam sonra kargoyla postalicam
izmirde mi yaşıyorsunaynen acildimiki arasam ???? birde izmirdekine yollucam demi :-)
Evet :-) aricam birazdan insallah acarlar :-) :-) :-) :-)izmirde mi yaşıyorsunvalla bende bilmiyorum ki dun gece arayacaktım vazgeçtim
ödemeli mi atsakEvet :-) aricam birazdan insallah acarlar :-) :-) :-) :-)
aramaz :-) dur bakalim ariyom :-) :-) :-) :-)ödemeli mi atsak
tamamdıraramaz :-) dur bakalim ariyom :-) :-) :-) :-)
neden istanbul ? izmirde yasiyorum ben :-)Kardeş teleservice'ye yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak gönder ve sorunlarını ismini,adresini kağıda yaz ve gönder.Direk İstanbul'a gönder.
Çünkü sen İzmir'e versen bile onlar direk üst seviye yani istanbula gönderiyorlar işlemler uzamansın diye söyledim.neden istanbul ? izmirde yasiyorum ben :-)
harbimi ?Çünkü sen İzmir'e versen bile onlar direk üst seviye yani istanbula gönderiyorlar işlemler uzamansın diye söyledim.
evet.Yani ben direk göndereyom.harbimi ?
ts 2000 sitesine gir orada şifremi unuttuma tıkla bak numarana sıfır ekleme bulunur.Ben tek bir sorundan yolladım şarj olmuyor diye ama inşallah sorun olmaz kutu götürmemiştim o paylatılan jelatine sardı 3-4 kat ama korkmadım da değil sarı kağıt imzalattı filan birde cihaz takip diyorum iş emri diyo ama bende iş emri yokki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?