Garantiye Göndereyim mi yoksa Göndermeyim mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye Göndereyim mi yoksa Göndermeyim mi?
Ekrana basınca gıcırdama kasa açıklığı herhalde
Video izlerken donma 5dk veya 10 dk sonra düzelme
On kameraya toz birikmesi çok değil 3-4 tane tüy var izole edilsin diyorum
Telefonu sallayınca ses gelmesi herkes de olan sorun ama yapılıyor ise yapılsın.
Birde şu sorunlar daha var telefonu sola yatırınca arama tuşunun tam üstünden ışık sızıyor. Birde telefona üstten bakınca Windows Phone logosunun ışığı gözüküyor.

Sorunlar bunlar ne yapayım gondereyimmi göndermeyim
m

turka_10

Üye
benimde aynı sorunlar var var bende vericem ama telefon faturasını evde unutmusum suan izindeyim herhangi belge götürmeden işlem yapılıyomu bilen varmı _?

blackcemre

Üye
benimde aynı sorunlar var var bende vericem ama telefon faturasını evde unutmusum suan izindeyim herhangi belge götürmeden işlem yapılıyomu bilen varmı _?
belge götürmeden yapılabiliyor.Aynı sorunlar bende de mevcut kasa olarak.

- - - Eklendi - - -

Ücretsiz değiştirmeleri için ne tür sorunlar yazabiliriz?

• Beğen
Tepkiler: turka_10
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen konu içinde bir konu daha yaratmayalım çünkü konuyu açan kişi istediği cevabı alamıyor.

blackcemre

Üye
Ekrana basınca gıcırdama kasa açıklığı herhalde
Video izlerken donma 5dk veya 10 dk sonra düzelme
On kameraya toz birikmesi çok değil 3-4 tane tüy var izole edilsin diyorum
Telefonu sallayınca ses gelmesi herkes de olan sorun ama yapılıyor ise yapılsın.

Sorunlar bunlar ne yapayım gondereyimmi göndermeyim
mi
bence gönderin.

turka_10

Üye
eywallah kusura bakma aynı sorunlardan bende müzdaribim ondan servise vericem sende ver benımde bı kaç tozla başladı şimdi nerdeyse sensörün kamerası kapanacak sende ver ama kasa gıcırtısına sorun buluyorlarmı hiç duymadım ? senın duyumların varmı kasa konusunda

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence ver servise. Ön kamerayı izole ettir, yazılımı baştan yüklet, o ses gelme olayınada yapılacak bir şey varsa yaparlar söylersin:oke:

blackcemre

Üye
eywallah kusura bakma aynı sorunlardan bende müzdaribim ondan servise vericem sende ver benımde bı kaç tozla başladı şimdi nerdeyse sensörün kamerası kapanacak sende ver ama kasa gıcırtısına sorun buluyorlarmı hiç duymadım ? senın duyumların varmı kasa konusunda

Tlefonumu şarja taktığımda şarj dolduğunda şarj aletini cihazın ucundan çıkarırken ses gıcırtısı oluşuyor kasada sizdede mevcut mu?

turka_10

Üye
ya ankarada vericem bende kvk mı yoksa teleservismi ne dersiniz_?

- - - Eklendi - - -

Tlefonumu şarja taktığımda şarj dolduğunda şarj aletini cihazın ucundan çıkarırken ses gıcırtısı oluşuyor kasada sizdede mevcut mu?
yok bende sadece ekrana hafif baskı uygulayınca gıcırtı yapıyor sanki ekranı tam oturtmamıslar gıbı bide benım ekranın sağıyla solu arasındakı yanı ekranın kasaya oturtuldugu noktalarda fark var birinde boşluk fazla bırınde daha az yani ses ve kamera tuslarının bulundugu kısım daha geniş ama şarj konusunda takarken yada cıkartırken herhangi bi ses yok

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Başka düşünce verecek varmı servise veriyim mi vetmiyimmi konusunda.

- - - Eklendi - - -

yok mu cevap up!

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bende de sadece kasa gıcırtısı sorunu var. Fakat kılıf kullanıyorum. Moshi'nin arka kapak şeklinde olan sert kılıflarından. O yüzden sorun olmuyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
komando04

komando04

Üye
bence vermeyin sahada mahvediyorlar bişey yaptıkları yok benden söylemesi kardeşim büyük bir sorun varsa gönder

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bence ver servise. Ön kamerayı izole ettir, yazılımı baştan yüklet, o ses gelme olayınada yapılacak bir şey varsa yaparlar söylersin:oke:

Birde şu sorunlar daha var telefonu sola yatırınca arama tuşunun tam üstünden ışık sızıyor. Birde telefona üstten bakınca Windows Phone logosunun ışığı gözüküyor.

- - - Eklendi - - -

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ver bir şey olmaz.

- - - Eklendi - - -

o wp logosunun üstünden ışık sızması herkeste var. normaldir.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Birde ben bimeks ten aldım internet üzerinden aldım.Bunu garanti için bimeks e versem olur mu? Çevremde servis yok.

- - - Eklendi - - -

Yokmu. Cevap?

luckysleven

luckysleven

Üye
htc nin gözünü seveyim ya varsın destek vermesin : )

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Forumda o kadar garantiye yollayan kişiler var neden kimse cevap yazmıyor?

blackcemre

Üye
peki ön kamerana hiç toz girdi mi?

Üst Alt