XperiaNeoV
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tm emin değilim ama bence kullanıcı hatası derler ....
Tm emin değilim ama bence kullanıcı hatası derler ....
Büyük ihtimalle kullanıcı hatası derler, yine de şansını dene istersen.
telefonun garantisi "brightstar - vodafone" üzerine acaba nasıl bi firma? ilk defa bi ürünü garantiye yolliycam
hm.. gerçi şuan sadece telefonun sağ üst köşesinde hafif bi sıyrılma var bide tüm neo v lerde olan tuş soyulması var. okadard kötü değil aslında görünüş olarakbüyük ihtimal kullanici hatasi derler ve ucret alirlar yapacak bir sey yok
Sen telefonu verirken herhangi bir ücret talep edilirse sana bildirmelerini söylersin olur biter.hm.. gerçi şuan sadece telefonun sağ üst köşesinde hafif bi sıyrılma var bide tüm neo v lerde olan tuş soyulması var. okadard kötü değil aslında görünüş olarak
ben bi şansımı deniycem. bu arada bişey daha sorucam. kullanıcı hatası dediler ve yapim için para istediler. ben bu parayı vermek zorundamıyım? yoksa telefonu eski halinda geri mi yolluyolar.??
stock roma dönüş yapinca hiç bişeyin farkinda bile olmazlar. samsunglarda olduğu gibi bunlarda sayaç olayı yok.Rom attıysan garantiden direkt olarak çıktı geçmiş olsun
hm.. yorumun için sğl. neyse ben ozmn bi pzrtesi günü verim bi servise.Sen telefonu verirken herhangi bir ücret talep edilirse sana bildirmelerini söylersin olur biter.
garanti işlerinden pek anlamiyorum ilk defa yolliycam.Tekefondaki en ufak deformasyondan dolayı diğer problemlere kllanıcı hatası deyip geri yollayabiliyorlar ancak yinede şansını dene derin
Tekefondaki en ufak deformasyondan dolayı diğer problemlere kllanıcı hatası deyip geri yollayabiliyorlar ancak yinede şansını dene derin
garanti işlerinden pek anlamiyorum ilk defa yolliycam.
peki yolladım diyelim. 20 günden fazla orda kaldi ve sallıyorum 25. günde ürün geri geldi ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. 20 günü geçtiği için değiştirme hakkım doğuyor mu?
evet kesinlikle doğar par iadesi yada yeni ürün alma hakkın doğargaranti işlerinden pek anlamiyorum ilk defa yolliycam.
peki yolladım diyelim. 20 günden fazla orda kaldi ve sallıyorum 25. günde ürün geri geldi ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. 20 günü geçtiği için değiştirme hakkım doğuyor mu?
aynenevet kesinlikle doğar par iadesi yada yeni ürün alma hakkın doğaryeni yasaya göre 20 işgünü içerisine cumartesilerde dahil diye biliyorum ancak merak etme 20 iş gününde gönderirler en geç sana onu pek geçirtmez garanti firmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?