garanti???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
garanti???
arkadaşlar. Dokunmatiğimin sol alt tarafında bi eziklik war galiba ve mesela 7 rakamına basarken 8 algılıyo. Diger yerlerde herhangi bi sorun yok. Sadece 7 tuşu ve * simgesinde sorunum war. Sizce garantiye vermelimiyim ? Versem geri alma sürem ne kadar olur tahmini ? Telefonsuz durmam imkansz aldığım yerin bana geçici bi telefon verme durumu varmı? Yada vermeyip bekliyim mi. Çnkü arada sırada normal olarak çalısıyor . Fikırlerinizi bekliyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Servise gönder. Yaklaşık 3 haftada (en az) telefonun geri gelir. O zaman zarfında sana eski bir telefon verirler :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
of 3 hafta çok çok fazla. Kendim gsm hastahanesine gtrsem ne olur acaba?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
kardes servse kendin goturursen 2 hafta bklemezsin

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
servisten tlfon temin edemem ama dimi

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
dostum hala garanti kapsamnda . Hrhangı bi ucret odemem grekymu kendm gtrcem servise

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
dostum hala garanti kapsamnda . Hrhangı bi ucret odemem grekymu kendm gtrcem servise
Bak dostum bende vermiştim telefonu servise.Benimkinin ekranına toz kaçmıştı, onun için yolladım.İkinci gün direk mesaj attılar dediler telefonunuzu yaptık alabilirsiniz.Oraya giderken telefonunu götür yeter.Garanti belgesi filan istemiyolar.Zaten ona ime den bakılıyor.Eğer garantin devam ediyorsa hiç bir ücret ödemiyorsun.Ama garantin devam etmiyor veya cihazın garanti kapsamı dışında kaldıysa seni arıyolar diyorlar şu kadar ücrete yapıyoruz isterseniz yapalım isterseniz cihazınızı alın diye.O yüzden problem yok.Anlaşıldı mı ? :oke:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
anlasılmstr.d aksam ofw ye dnym kndi cfwm dn o halde.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt