garanti ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bersan160

Üye
    Konu Sahibi
garanti ???
arkadaşlar 6 ay önce faaln hepsi buradadan 5800 aldım fakat bunu garantiye göndermekle ilgili bilmediğim şeyler var mesala okudupum bazı şeylere göre işte telefon btaryasını altındaki yeri okutuyolarmış garantisi için varmı yokmu diye hep merak ederim bu garanti tarihi telefonun üretildiği tarihtenmidir benim elime geçtiği andaki tarihtenmidir bide garantiye nasıl gönderebilirm teli kenki kendine arada re atıyor??bilgisi olan arkadaş lar lütfen yazsın:allalla:

OğuzcanAbi

Üye
senin aldigin tarihten itibaren basliyor :oke:

bersan160

Üye
    Konu Sahibi
anladımda sonuçta netten aldım telefon bana glincede hiç bişi yapmadım trih fln atmadım yni bide bi garanti kağıdı fln yok nasıl gönderebileceğimdende azcık bahsedebilirmisin?

OğuzcanAbi

Üye
kardes bi kvk ya.genpaya git sorgulatinca cikiyor ne zmn acilmis ne zmn batarya takilmis ne zmn sim takilmis :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Telefonu aracı firmadan aldığınız günden itibaren garantisi 2 yıldır.

Telefonunuz arıza verdi, servise gitmesi gerekiyor ise en yakın Nokia K.V.K servisine gidebilirsiniz.Tabii bu durum garanti güvencesinin hangi firma tarafından sağlandığına göre değişkenlik gösterebilir.

Yani paralel ithalat ürünleri gidip de K.V.K servisine veremezsiniz.

bersan160

Üye
    Konu Sahibi
batarya aldında nokia kom aş garantisi yazıyor

OğuzcanAbi

Üye
tmm iste imeisnden barkodundan buluyorlar genpa kvk bakiyor noia chizlarina

technoblue

technoblue

Üye
sen faturasıyla ve garanti belgesiyle birlikte götür. onlar gereken işlemi yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt