Nokia n8 Yardım ve sorular.Lütfe bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 Yardım ve sorular.Lütfe bakarmısınız
Sevgili Forum,
Ben bugün bir nokia n8 sipariş ettim.3 güne kalmaz gelir herhalde(türkcelin keyfine baglı).Benim merak ettiklerim var.Google cok araştırdım bir takim sorularım var.Ben sırayla sorcagım eger bir arkadaş yardım ederse cok sevinirim.
1.nokia n8 nasıl flaslarız ve bu flaslama olayı ne işe yarıyor.
2.nokia n8 hack yapılıyor bunu yapınca ne gibi bir avantajum olur.
3.nokia n8 yanlış yükleme veya başka bir hatadan dolayı format atarsam telefonu firma ayarlarına(ilk aldıgım gün gibi) nasıl geri dönderirim.Cünkü bazı forumlarda hardformatda sonra bazı uygulamar ovi store veyoutube gibi seşyler formatdan sonra yüklenmiyormş geri.
4.nokia n8 backup(yedegini) nasıl alırım ve bunu alırsam herhangi bir sorundan sonra bunları geri yüklersem bu backup telefona geri yüklersem ilk gün haline geri dönerim.
5. mesala telefonu bir şekilde yanlış yazılım yüzünden bozdum ve garantiye geri gitmesi gerekiyor.Bunu ilk haline getirmek gerekiyorki garantisi kaybolmasın.Bunu nasıl yaparım.
6.nokia n8 kutunun icinde nokia işaretleme kalemi var.yoksa bunu nerde bulurum ve illaki bu kalem gerekiyormu.
7. nokia tv ye nasıl baglarım.cünkü benim tvde hdmi girişi felan yok.
8 son sorum...kusura bakmayın arkadaşlar...
nokia n8 telefondan türkcell tv mobil yükleyebilirmiyim yada herhangi bir şekilde n8 de türkcell tv izleyebilirmiyim..
şimdiden bu sorulara alcagım cevabları icin teşekkür ederim..

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bilgisi olan ve bana yardımcı olacak bir arkadaş.şimdide den teşekkür ederim

balkonkusu

balkonkusu

Üye
flaslama ile ilgili konular forumda var araştırırsanız bulursunuz , geri döndürme işlemini telefonun orijinal ayarlarına dönerek yaparsın hard formata gerek yok , eski tvler için de kulaklık çıkışına av kablosu satılıyo onunla oluyo, kutu içinden de kalem felan çıkmıyo elle iş görüyor tırnaktan işlem yapmıyor ama :) dokunmatiği çok güzel telefon çok güzel bir de yeni güncelleme bekliyoeuz 50 yeni özellik felan dolanıyor ortalarda bakalım gelince göreceğiz onu şimdiden hayırlı olsun ;)

ozggurr

ozggurr

Üye
1.nokia n8 nasıl flaslarız ve bu flaslama olayı ne işe yarıyor.
Nokia N8'i daha yeni almissin, o halinin tadini cikart hele bir... Zamanla ogrenirsin forumdan...

2.nokia n8 hack yapılıyor bunu yapınca ne gibi bir avantajum olur.
Hack yapiliyor, nasil oldugunu ben anlatmam, hack yapmiyorum telefonumu da, isletim sistemindeki normalde
erisemedigin klasorlere erismeni ve programlari sertifikalamadan kurmani saglar kisaca...

3.nokia n8 yanlış yükleme veya başka bir hatadan dolayı format atarsam telefonu firma ayarlarına(ilk aldıgım gün gibi) nasıl geri dönderirim.Cünkü bazı forumlarda hardformatda sonra bazı uygulamar ovi store veyoutube gibi seşyler formatdan sonra yüklenmiyormş geri.

Telefona hard format atma simdilik, sonradan kurdugun butun yazilirmlari kaldir, hafiza kartina format at, ovi suite'den yazilimi tekrar yukle...

4.nokia n8 backup(yedegini) nasıl alırım ve bunu alırsam herhangi bir sorundan sonra bunları geri yüklersem bu backup telefona geri yüklersem ilk gün haline geri dönerim.

Ovi Suite programi ile dosyalarin yedegini alabilirsin.. Format atmayi kafadan bir cikart once, bismillah yahu telefon eline gelmedi, hemen format atiyorsun..

5. mesala telefonu bir şekilde yanlış yazılım yüzünden bozdum ve garantiye geri gitmesi gerekiyor.Bunu ilk haline getirmek gerekiyorki garantisi kaybolmasın.Bunu nasıl yaparım.

Ilk halinden sonra ilk hal diye birsey yoktur... Ilk halindeyken ilk halindeydi, gecmis olsun...

6.nokia n8 kutunun icinde nokia işaretleme kalemi var.yoksa bunu nerde bulurum ve illaki bu kalem gerekiyormu.

Gerekmiyor, benim kutumdan cikti, hic kullanmiyorum...

7. nokia tv ye nasıl baglarım.cünkü benim tvde hdmi girişi felan yok.

Beyaz-sari-kirmizi uclu girisi olan kabloyu televizyondaki dogru renklere, ucunu da N8'in kulaklik girisine takiyorsun oluyor...

8 son sorum...kusura bakmayın arkadaşlar...
nokia n8 telefondan türkcell tv mobil yükleyebilirmiyim yada herhangi bir şekilde n8 de türkcell tv izleyebilirmiyim..
şimdiden bu sorulara alcagım cevabları icin teşekkür ederim..

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bilgisi olan ve bana yardımcı olacak bir arkadaş.şimdide den teşekkür ederim

Bilgisi olan ve sana yardimci olacak arkadaslarla dolu burasi ama forum ve google aslinda bu sordugun sorularin cevaplariyla kayniyor... Google da nasil aratip bulamadiysan artik... Hadi google'da bulamadin da forumdaki konulara da bakmamissin, baslik acayim da millet yazsin demissin hazirdan... bir de eklemissin ya helal olsun valla...

Bir de daha telefonu TV'ye baglama konusuna bile hakim degilken, format, hack, flash meselelerine cok kafa takma...
Forum icerigini oku... okudukca ogrendiklerine sasiracaksin... Sorugun sorularin hepsinin cevabi var forumda...

Google'da da var....

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar icin teşekkür ediyorum arkadaşlar.ben bu soruları bu sebebten dolayı sordum.Bende bir ara sony w810 vardı.Bende bu telin sesini yükseltmek istedim tabi bir hata yaptım ve telefon acılımyordu.Sonra bir ton araştırmadan sonra w810 yedegini buldum internetten ve indirdim.Sonra telefon acıldı.o zaman cok korkmuştum telefon acılmayacak diye.birde kendimi tanıyoru.şimdi yarın o bir gün n8 gelirse(artık türkcell ne zaman yollarsa) ben yine meraktan onu indiriri bunu bindiririm,sunu bunu yapar hani bozardım diye.ondan sordum..telefon yedegi w810 gibi alınıyormu.onu alıncan istedigini yükle w810..acılmadıgı an yedegini geri flaşla telefon yine sorunuz acılıyor.Kusura bakmayın sorularımla gerdimse.

su türkcell tv mobili merak ediyorum.türkcellin sayfasında n8 destekliyor diye yazıyor ama arkadaş indirmeye kalktı sms geldi telefonunuz uyumlu degil diye.bir yerde türkcel tv izlemenin bir yolunu yazmıştı bir arkadaş.ama araştırdım bulmadım.

kusura bakmayın..
herkese saygılar

balkonkusu

balkonkusu

Üye
ovi suite var sitesinden indirirsiniz yedekleme oluyor ve bir de telefonun yazılımını yeniden güncelleme var sen sadece hard format atma yeter şimdilik :) ama orijinal fabrika ayarlarına dönersen sorun çıkmıyor

Üst Alt