trontr
Üye
Androide yeni geçtim bi yardım eli uzatın
İyi geceler arkadaşlar
galaxy s4 9500 aldım ve androide geçmiş bulundum. Symbianda resetler modlar fwler atıorduk burda kendimi çok yalnız hissediyorum şuan
Telefon daha kutusunda açmadım. Sizce ne yapmalıyım ilk olarak?
-Kaç saat şarj edilmeli, önce pil bitirip mi yoksa direk şarja mi koyayım.
-Androide yeni geçtiğimden bir sürü uygulama deneyecem kısa zamn içinde, haliyle bir reset gerekecek. Telefonun ayarlarını yaptıktan sonra bir yedek alıp, ondan sonra mı denemeye başlasam uygulama,yedek al diorsanız nasıl alınır
-bir videoda adam paketini açıp direk root atıyordu, garantisi bozuluyor mu root yapınca
-Symbiiandan *.vcf olarak bir sürü rehber kişisi var onları nasıl atayım
-ayarlarda önereceğiniz şeyler neler
-ilk hangi programları edineyim (internet tarayıcı önerileriniz çok önemli benim için)
-telefonu garanti kapsamı dışına çıkarmadan mağazadaki paralı uygulamaları yüklemem mümkün mü
-ek olarakdikkat etmem gereken, ben yapmıştım sen yapma dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim
teşekkürler
galaxy s4 9500 aldım ve androide geçmiş bulundum. Symbianda resetler modlar fwler atıorduk burda kendimi çok yalnız hissediyorum şuan

Telefon daha kutusunda açmadım. Sizce ne yapmalıyım ilk olarak?
-Kaç saat şarj edilmeli, önce pil bitirip mi yoksa direk şarja mi koyayım.
-Androide yeni geçtiğimden bir sürü uygulama deneyecem kısa zamn içinde, haliyle bir reset gerekecek. Telefonun ayarlarını yaptıktan sonra bir yedek alıp, ondan sonra mı denemeye başlasam uygulama,yedek al diorsanız nasıl alınır
-bir videoda adam paketini açıp direk root atıyordu, garantisi bozuluyor mu root yapınca
-Symbiiandan *.vcf olarak bir sürü rehber kişisi var onları nasıl atayım
-ayarlarda önereceğiniz şeyler neler
-ilk hangi programları edineyim (internet tarayıcı önerileriniz çok önemli benim için)
-telefonu garanti kapsamı dışına çıkarmadan mağazadaki paralı uygulamaları yüklemem mümkün mü
-ek olarakdikkat etmem gereken, ben yapmıştım sen yapma dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim

teşekkürler

firefox bile iyi ve kullanabilirsin. fakat sakın ama sakın explorer kullanma. özeti olarak ise opera en iyisi
explorer kullanma !!!