Anlattığın sorunların bazıları bendede var.
Aynen dediğin gibi sol tarafta bastırdığın zaman boşluk var galiba yada tam oturtamamışlar, bilmiyorum bi gıcırdama yapıyor ben benim cihaza özel bir şey olarak sanıyordum demek ki sorun genelmiş. Bunun için servise göndermek istemiyorum. Yani beni rahatsız etmiyor.
Kapanma olayı bende de oluyor dediğin gibi 2 güne bir felan tekrarlıyor. O sim kart ile alakalı olabiliyor. Telefon bazı yerlerde tam çekmiyor şebekesi telefon kendini kapatıyor olabilir. Ama genel bir sorun olduğu kesin 2 gün oldu telefon henüz kendini kapatmadı. İnşallah tekrarlamaz, yani demek istediğim sim kartınızı kestirdiyseniz gidip birde orijinal micro sim kart ile deneyin derim. Sorun tekrarlama yaparsa bende servise vermeyi düşünüyorum, ve artı olarak kasadaki gıcırdamayıda dahil ettireceğim. Ufak bir not düşeyim, telefonun kapandığı zaman açma kapama tuşundan açılmamasının sebebi açma kapama tuşundan kapatmadığın içindir yani telefon düştüğü zaman kendini kapatıyor istem dışı olduğu için o yüzden power tuşuyla açılmıyor soft reset ile açılıyor..
Şarj konusunda bir şey diyemiyeceğim ben memnunum 1 günü hatta daha fazlasıını rahat çıkartıyorum İnternet, oyun vs.. Önerim bataryayı tam şarj etmeden kullanma birde cihazın yeniyse, biraz zaman tanı derim.
Ön kameradaki toz işte ona bende illlet oluyorum ulan diyorum nereden alıyor bu tozu bazı arkadaşlarlar sim kart slot'undan alıyor sebebi ise çok çıkartıyorlar demişlerdi, alakası yok. Sim kart slotuyla bizim ne işimiz olur durduk yere bir sürü toz birikmiş can sıkıcı durum olsada bunada bir şey demiyorum. Galiba ahizenin olduğu yerden toz alıyor dediğin gibi orada bir yerlerde açıklık var.
Sallayınca ses geliyor demişsin, buda genel bir sorun olsa gerek. Yalnız bende öyle bir şey yok.
Servise vermeyi düşünüyorsan, servise verdiğin zaman "Üst Servise" gitmesini istiyorum diyeceksin sorunları bir bir foruma yazdıracaksın,.. Öyle yazılım için 1 ay beklenmez,