Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
arkadaşlar oyunu açtım s2 de takılmadan oynadım 3. görevde kaçan adam var onu dövdüm sonra benden can yeleği almamı felan istedi o sırada oyun kapandı fakat bir daha açılmıyor gangstar 4 durduruldu diyor rom değiştirdim format attım sd yi yeniden kopyaladım başka apk denedim bu apk tam açılacak gibi oluyor gangstar felan yazıyo yükleniyo apk mania.com yazıp oyundan atıyo lütfen yardım edin hani oyunu açmasa desteklemese anlıyıcam fakat açtı çok ta güzel oynattı ama olmuyor wipe dalvik wipe cache yaptım fakat gangstar 4 durduruldu diyor

enterneoll

enterneoll

Üye
YOrumlara bakarsan s3 ten cok siksyet vsr markettede fromdada hatta s4 te bile kasiyormus

ben google'daki şikayetleri hayatta okumam güzelim oyunlara 1 yıldız veriyorlar çok cahil davranıyolar hiç bakmıyorum bile onlara

rebelpirate19

Üye

ben google'daki şikayetleri hayatta okumam güzelim oyunlara 1 yıldız veriyorlar çok cahil davranıyolar hiç bakmıyorum bile onlara

KArdesim bende coguna inanmam ama cahil in biri kufr ederek s3 te bilmem ne oyun kasiyor diyo mesela bu dogrudur ama yok oyun ccok kotu dese ona inanma yani inacak sey var inanmayacak sey var

ka_za

ka_za

Üye
Yalnız oyun super olmus :)

FarFara06

FarFara06

Üye
oyuna girer girmez atıyor bunu çözümü nedir acaba ? cihaz asus transformer prime

Hami60

Üye
beyler ben apk yı sd datayı indirdim lisans kontrol ediliyor diyor ve oyundan atıyor.neden acaba birisi yardım etsin tel htc explorer,gangstar serilerinin hepsini bu telde çalıştırdım bana yardım edin oyundan atıyor
Aynı tel bendede var açabildin mi oyunu

- - - Eklendi - - -

Beyler samsung galaxy s3 me yukledim sorunsuz oynuorum yanliz yüksek çözünürlük de az da olsa kasma yapior orta yapinca hic bi sikinti yok zaten orta ile yukswk arasında hic bi fark yok supersiniz Teşekkürler bu yorumum s3.lere yardimci olacaktır

Oyun türkçe mi?

- - - Eklendi - - -

vegasta arabalar sensörle oynansa sûper olurdu rio'da sensörlüydü

ZELZELES

Üye
arkadaşlar rootsuz s3 var sorun çıkarır mı oyun ?

ka_za

ka_za

Üye

- - - Eklendi - - -

Oyun türkçe mi?

- - - Eklendi - - -

Sensor vardi ben degistirdim öyle hatırlıyorum

Evet türkçe.konusma bölümleri de altyazili senoryo güzel oluyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

- - - Eklendi - - -

Oyun türkçe mi?

- - - Eklendi - - -

Şimdide Sensörlü Ayarlardan ;)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Şunu Belirtmek İsterim Oyunu Daha 1 Gün Oldu Olmadı Oyundan Deneyimlerim Şunlar Oldu Oyun Yüksek Grafikli Çözürlük Desteklidir. Oyunda Eski Ve Grafik Teknolojisi Düşük Olan Cihazlar, Takıla Takılı, Dona Dona İlerler Hatta Oyundan Atar O Yüzden Grafik Ve İşlemci Önemli! Görsel Kalite Düşüğe Ayarlarsanız Oyundan Zevk Alamazsınız Oyunun Tamda Tadı Burda Aslında. Oyunda Hem Havok Fizik Motoru Teknolojisi Kullanılmış Yani Kalitede Üst Düzey İncelikler Var Galaxy S4 Takılıyor Diye Birşey Yok Telefonda Ram Azdır Ondan Kasıyodur Sorunda Budur Yoksa YouTube'de Videoları Var İzleyebilirsiniz Oynanışlarını Ben Bu Oyundan Şimdiye Kadar Bunu Anladım :)

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Oyun Süper Galaxy S4 de Daha da Güzel :))

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Neti acmadan calismiyor sanirim offline mode u indirmem gerekecek. S3te nadiren ufak takilmalar oluyor

ahmet_komut6

Üye
Arkadaslar nerde bu linki bu oyunun bulamadimda bide bende s3mini var acarmi sizce

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Arkadaşlar ben başka yerden indirdim de, offline girmiyor offline modu bilen paylasabilir mi? Ayrıca geçişlerde sinematik-oyun arası siyah ekran baya bekletiyor gıcık etti. Her haltı kapatıyorum gene de ufak tefek kasıyor . Hoş her zıkım kapalıyken bile boş ram 300 e zor geliyor :S

Edit : Benim oyun offline giriyormuş, millet diyince ben hep bağlı oldugumdan benimki de girmez sandım.

neksushot

Üye
Bende şehire baktığımda aşırı kasma oluo telim galaxy note neden kasıyor acaba obb olduğundanmı

doquqan5

doquqan5

Üye
arkadaşlar tek çekirdek, 1GHz, Mali 400 işlemcili, 7 inç tabletim var. S2 ile eş. Modern Combat 4'te muhteşem performans veriyor. Multiplayer'da çok rahat, kasma yok. Havok motoru Modern Combat 4 ile aynı ise High'ta açabilirim demeek oluyo. Doğru mu?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Yav bu Galaxy ace 2 niye hiç bir gangstar serisini açmıyor. :(

Üst Alt