rebelpirate19
Üye
ah bi s3'üm gelse sanırım s3'de yüksekde oynanıyormuş bu arada
YOrumlara bakarsan s3 ten cok siksyet vsr markettede fromdada hatta s4 te bile kasiyormus
ah bi s3'üm gelse sanırım s3'de yüksekde oynanıyormuş bu arada
YOrumlara bakarsan s3 ten cok siksyet vsr markettede fromdada hatta s4 te bile kasiyormus
ben google'daki şikayetleri hayatta okumam güzelim oyunlara 1 yıldız veriyorlar çok cahil davranıyolar hiç bakmıyorum bile onlara
Aynı tel bendede var açabildin mi oyunubeyler ben apk yı sd datayı indirdim lisans kontrol ediliyor diyor ve oyundan atıyor.neden acaba birisi yardım etsin tel htc explorer,gangstar serilerinin hepsini bu telde çalıştırdım bana yardım edin oyundan atıyor
Beyler samsung galaxy s3 me yukledim sorunsuz oynuorum yanliz yüksek çözünürlük de az da olsa kasma yapior orta yapinca hic bi sikinti yok zaten orta ile yukswk arasında hic bi fark yok supersiniz Teşekkürler bu yorumum s3.lere yardimci olacaktır
Aynı tel bendede var açabildin mi oyunu
- - - Eklendi - - -
Oyun türkçe mi?
- - - Eklendi - - -
vegasta arabalar sensörle oynansa sûper olurdu rio'da sensörlüydü
- - - Eklendi - - -
Oyun türkçe mi?
- - - Eklendi - - -
vegasta arabalar sensörle oynansa sûper olurdu rio'da sensörlüydü

hami kardeş oyunu sorunsuz şekilde açtım ve son bölümdeyim
- - - Eklendi - - -
evet çok güzel bir şekilde oynanıyor zira telefon işlemcisi düşük olduğu için grafikler biraz kötü.
- - - Eklendi - - -
hami kardeş oyunu sorunsuz şekilde açtım ve son bölümdeyim
- - - Eklendi - - -
evet çok güzel bir şekilde oynanıyor zira telefon işlemcisi düşük olduğu için grafikler biraz kötü.
- - - Eklendi - - -
beni facebookdan eklermisin
Oyun Süper Galaxy S4 de Daha da Güzel)
... Xperia Arc S de ise yine açıyor iyi yav booster falan ile beraber kendince kasmadan açıyor ama loadingler bekletiyor çok ...