Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

alexcab

alexcab

Üye
Linkler olu lutfen konuyu ya kapatin yada linkleri yenileyin

smh60

smh60

Üye
Link ölü

dinemo

dinemo

Üye

necosemiz

Üye
linkler ölü

lyon_69

lyon_69

Üye
süper oyun ya bildgn gta ıv :megafon:

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Ya ben sd dosyalarınk indirdim bilgisayarımda vinrardan çıkardım tablam 2.5 gb gibi alan olulturdu onu android kbb içine attım oyuna giriyorum direk atıyor

duhan4108

duhan4108

Üye
Turkcell Maxiplus5 İşletim sistem 4.0 İşlemci Qualcomm 800 Mhz RAM 512 KASMA YA DA DONMA SORUNU YAŞAR MIYIM?

Lutfiyar888

Üye
galaxy tab P3100 da qrafiklerde orta ve yuksek qrafikler yok. Bu neden kaynaklaniyor

codblackops2

codblackops2

Üye
Sevmedim oyunu.Türkçe ama sevmedim. :hmmm
Gangstar oyunlarının genel sorunu olan hızla araba kullanırken yolların geç yüklenmesinden dolayı muhtemel bir kaza riski baya artıyor ve can sıkıcı oluyor..

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Ya arkadaşlar obb atıyorum sd dosyalarını oyuna interneti açmayarak giriyorum gemloft yazısı gelio apkmania.com diyo atıo internete bağlanarak giriom yine aynısı bi çare yokmu tabletimde tegra 3 dört çekürdekli 1.2 ghz işlemci 1 gb ram var özellikleri yüzünden mi açmıo acaba

bozok_tr

bozok_tr

Üye
sifre ne arkadas sifreli data dosyasi :angry:

lider63

lider63

Üye
kardeş galaxy s2 açılmıyorTamam ya sd kart dosyalarını çekmeyi unutmuşum. Niye çalışmıyo diyorum bende. :)

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
tesekkurler

salih69

Üye
Ya arkadaşlar bu oyun hangi GPU için ben bunu maxicepte başka bir forumdan indirdim heralde tegra GPU içinmiş ve oyun sorunsuz acildi ama şehirdeki her yer pembe ana menü normal renklerde yani sikinti yok ama şehrin her yeri pembe benim GPU powerVr bu oyun hangisi için söyler misiniz tesekkurler

Son düzenleme:
NEXUS

NEXUS

Üye
Teşekkürler.

adanalı1

adanalı1

Üye
Apk linklerınden tek calısanı putlocker . bilginize :D

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye