Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) v1.0.0
Sponsorlu Bağlantılar
alexcab
Üye
Linkler olu lutfen konuyu ya kapatin yada linkleri yenileyin
Ya ben sd dosyalarınk indirdim bilgisayarımda vinrardan çıkardım tablam 2.5 gb gibi alan olulturdu onu android kbb içine attım oyuna giriyorum direk atıyor
duhan4108
Üye
Turkcell Maxiplus5 İşletim sistem 4.0 İşlemci Qualcomm 800 Mhz RAM 512 KASMA YA DA DONMA SORUNU YAŞAR MIYIM?
Lutfiyar888
Üye
galaxy tab P3100 da qrafiklerde orta ve yuksek qrafikler yok. Bu neden kaynaklaniyor
codblackops2
Üye
Sevmedim oyunu.Türkçe ama sevmedim.
Gangstar oyunlarının genel sorunu olan hızla araba kullanırken yolların geç yüklenmesinden dolayı muhtemel bir kaza riski baya artıyor ve can sıkıcı oluyor..
keremmmmm33
Üye
Ya arkadaşlar obb atıyorum sd dosyalarını oyuna interneti açmayarak giriyorum gemloft yazısı gelio apkmania.com diyo atıo internete bağlanarak giriom yine aynısı bi çare yokmu tabletimde tegra 3 dört çekürdekli 1.2 ghz işlemci 1 gb ram var özellikleri yüzünden mi açmıo acaba
kardeş galaxy s2 açılmıyorTamam ya sd kart dosyalarını çekmeyi unutmuşum. Niye çalışmıyo diyorum bende.
soyupakhasan
Üye
tesekkurler
salih69
Üye
Ya arkadaşlar bu oyun hangi GPU için ben bunu maxicepte başka bir forumdan indirdim heralde tegra GPU içinmiş ve oyun sorunsuz acildi ama şehirdeki her yer pembe ana menü normal renklerde yani sikinti yok ama şehrin her yeri pembe benim GPU powerVr bu oyun hangisi için söyler misiniz tesekkurler
Son düzenleme:
NEXUS
Üye
Teşekkürler.
adanalı1
Üye
Apk linklerınden tek calısanı putlocker . bilginize