Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ya arkadaşlar ben bu android telefonlarına bilgisayardan oyun ykleyemiyorum. ilk defa anroid cihaza sahibim daha önce hep symbian telefonları kullanıyordum symbiana yüklemk kolayda bu androide yüklemek baya zor geliyor bana daha doğrusu bilmiyorum yüklemeyi yardım ederseniz sevinirim (:

rutenner

Üye
Yav htc desire c ye indirdi çalıştı oynuyorum ama grafikler çok kötü seçeneklerde görsel kalite çok düşükte onu kaldırayım dedim kaldırmıyor ne yapabilirim. Normalde Grafikler müthiş.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Fakirfukara11

Üye
beyler ben apk yı sd datayı indirdim lisans kontrol ediliyor diyor ve oyundan atıyor.neden acaba birisi yardım etsin tel htc explorer,gangstar serilerinin hepsini bu telde çalıştırdım bana yardım edin oyundan atıyor

nigrevex

nigrevex

Üye
Beyler samsung galaxy s3 me yukledim sorunsuz oynuorum yanliz yüksek çözünürlük de az da olsa kasma yapior orta yapinca hic bi sikinti yok zaten orta ile yukswk arasında hic bi fark yok supersiniz Teşekkürler bu yorumum s3.lere yardimci olacaktır

rebelpirate19

Üye
Beyler samsung galaxy s3 me yukledim sorunsuz oynuorum yanliz yüksek çözünürlük de az da olsa kasma yapior orta yapinca hic bi sikinti yok zaten orta ile yukswk arasında hic bi fark yok supersiniz Teşekkürler bu yorumum s3.lere yardimci olacaktır

NAsil yuldedin obb lari indirdikten sonra

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3'ten aşağısına boşuna yüklemeyin yüksek kalitete tam performans vermez. Hayatimda gördüğüm en iyi mobil oyun grafiği diyebilirim

Fakirfukara11

Üye
beyler ben apk yı sd datayı indirdim lisans kontrol ediliyor diyor ve oyundan atıyor.neden acaba birisi yardım etsin tel htc explorer,gangstar serilerinin hepsini bu telde çalıştırdım bana yardım edin oyundan atıyor
yok mu yardım edecek

virus19

virus19

Üye
S3'ten aşağısına boşuna yüklemeyin yüksek kalitete tam performans vermez. Hayatimda gördüğüm en iyi mobil oyun grafiği diyebilirim
Valla evo 3D de oynuyorum yüksek kalitede hemde ama sadece loading kısımlarında kasma yapıyor onun haricinde oyunda herhangi bir kasma yaşamadım

rebelpirate19

Üye
Valla evo 3D de oynuyorum yüksek kalitede hemde ama sadece loading kısımlarında kasma yapıyor onun haricinde oyunda herhangi bir kasma yaşamadım

NAsil yukluyoruz yardim lutfen

megadeth20

Üye
Arkadaslar dosyaları nereye atıcaz bi söyşeseniz indirdim ama oyundan atıyor !!!!!!

rebelpirate19

Üye
6 partin altisinida mi obb un icine atacaz bide rarin icindekindekini cikartippmi atacaz

nigrevex

nigrevex

Üye
Evet beyler bu oyyn s4 de bole tam cozunuelukte kasio ama sikinti yok yazilimsal duzeltilecektr orta ayarda oynayın fark eden hic bise yok

- - - Eklendi - - -

6 partin altisinida mi obb un icine atacaz bide rarin icindekindekini cikartippmi atacaz

Partlari cikart ole at obb ye kardesim

rebelpirate19

Üye
Kardesim tek tek. cikartip obb icine klesor acip atacam demi

Fakirfukara11

Üye
yuppii:aha:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

cliolar

Üye
Kardesim tek tek. cikartip obb icine klesor acip atacam demi
winrar ile 1.partı aç yukarda sihirbaz var ona tıkla o bütün partları birşetirip masa üstüne çıkarcak o klasörün içine gir için de bitane web dosyası bide oyunun sd si olucak oyun sdsini obb ye at sonr apk yükle ama internete bağlı ol

nigrevex

nigrevex

Üye
Yok guzel kardesim part 1 dn doayalari çıkart de otomatik hepsini cikartio masa üstüne cikart bi klosor halinde gelicek zaten ondan sonra o klasörü icine at

- - - Eklendi - - -

Htc Explorer 600mhz işlemcisi olan deme valla telefnu tebrik ediorum :)

- - - Eklendi - - -

Htc Explorer 600mhz işlemcisi olan deme valla telefnu tebrik ediorum :)

Üst Alt