Kardeşim sd dosyasını obb klasörüne at grafiğide çok düşüğe getir .arkadaslar galaxy w de dusuk kalıtede bazen kasmalar oluyor ama oynanıyor...fakat simdi oyuna girmeye calıstgımda apkmania diyor bisey donuyor ekran kararıyor sonra yine aynı seyler oluyor.sonsuz bir dongu gibi nedenini bilen varmı?

bana ismini soy ismini ver.Aynı tel bendede var açabildin mi oyunu
hami kardeş oyunu sorunsuz şekilde açtım ve son bölümdeyim
- - - Eklendi - - -
beni facebookdan eklermisin
- - - Eklendi - - -
Çünkü onlar bahtsız bedevi.Yav bu Galaxy ace 2 niye hiç bir gangstar serisini açmıyor.![]()
- - - Eklendi - - -
telefonu kapat aç internetle gir oyuna düzelir.arkadaslar galaxy w de dusuk kalıtede bazen kasmalar oluyor ama oynanıyor...fakat simdi oyuna girmeye calıstgımda apkmania diyor bisey donuyor ekran kararıyor sonra yine aynı seyler oluyor.sonsuz bir dongu gibi nedenini bilen varmı?
Yav htc desire c ye indirdi çalıştı oynuyorum ama grafikler çok kötü seçeneklerde görsel kalite çok düşükte onu kaldırayım dedim kaldırmıyor ne yapabilirim. Normalde Grafikler müthiş.

Ellerinze Klavyenize Sağlık , Gerçekten Çok Teşekkürler .
Samsung Galaxcy Wonder 0 Kasma İle Oynuyorum Telefonumu Begenmiyordum Ama
Çok Hafif Bi Kasma Var Çok Hasif Ama Okadarda Olsun Bu Derece Yüksek Kalite Grafiklere Sahip Bir Oyunda Hiç Kasmadan Oynadım Galaxy Wonder Seviyorum Seni
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Kardeşim sd dosyasını obb klasörüne at grafiğide çok düşüğe getir .
oyunu Türkçe Yapmak için ise oyun ilk açıldıgnda bi liste karşına gelicek sanırım 4 tane çubuk var 3.çubuğa gir daha sonrada açılan yerden 2.simgeye tıkla ordan Türkçeye ayarla![]()
galaxy wbana ismini soy ismini ver.ayrıca adım enis tüzüner
- - - Eklendi - - -
Çünkü onlar bahtsız bedevi.
- - - Eklendi - - -
telefonu kapat aç internetle gir oyuna düzelir.
Hami kılınç
- - - Eklendi - - -
bana ismini soy ismini ver.ayrıca adım enis tüzüner
- - - Eklendi - - -
Çünkü onlar bahtsız bedevi.
- - - Eklendi - - -
telefonu kapat aç internetle gir oyuna düzelir.
resimsiz profil olan Yakacik meslek okulu yaziyo
o sorunu cozdum ama bu seferde ilk bolumde kızla bir tane viraj donuyoruz helıkopter arkadan gelıyor orada tel donuyor ve anca bataryayı cıkarınca duzelıyor.orayı gectim 4. 5.oynamamda donmadan gectim ama bu seferde serbest dolasırken vegastan ayrılırken yamactan cıkarken tel donuyor ve anca bataryayı cıkarınca kendine geliyor anlamadım gıttıgalaxy w

S3'ten aşağısına boşuna yüklemeyin yüksek kalitete tam performans vermez. Hayatimda gördüğüm en iyi mobil oyun grafiği diyebilirim
Telefonumdan igrendim degistirecem tekrar iphone a donecem s3 kadar kotu telefon gormedim lanet olsun androide piyasanin iyi telefonlarindan s3 te oyun 3 kere kapandi sonra acildi kasila kasila oynuyor android kadar igrenc bi sistem yok
Arkadaslar dosyaları nereye atıcaz bi söyşeseniz indirdim ama oyundan atıyor !!!!!!
galaxy s4 çalışırmı? acaba lütfen cvp şimdiden tşk...