Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
arkadaslar galaxy w de dusuk kalıtede bazen kasmalar oluyor ama oynanıyor...fakat simdi oyuna girmeye calıstgımda apkmania diyor bisey donuyor ekran kararıyor sonra yine aynı seyler oluyor.sonsuz bir dongu gibi nedenini bilen varmı?

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

xxkahin

Üye
Oyunu htc one x cihazımda hiç kasma donma yaşamadan oynuyorum lâkin cihazım yaklaşık on dakika oynadığımda 49 derece sıcaklığa ulaşıyor mecburen oyundan çıkmak zorunda kalıyorum.

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
oyunu yükledim sorunsuz çalışıyor ama şöyle birşey var obb klasörleri neden sd karta taşınmıyor sistemin belleğini yedi 2.5 gb :D obb klasörünü acil taşımam lazım bilgisi olan varmı ?

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Ellerinze Klavyenize Sağlık , Gerçekten Çok Teşekkürler .
Samsung Galaxcy Wonder 0 Kasma İle Oynuyorum Telefonumu Begenmiyordum Ama
Çok Hafif Bi Kasma Var Çok Hasif Ama Okadarda Olsun Bu Derece Yüksek Kalite Grafiklere Sahip Bir Oyunda Hiç Kasmadan Oynadım Galaxy Wonder Seviyorum Seni :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

arkadaslar galaxy w de dusuk kalıtede bazen kasmalar oluyor ama oynanıyor...fakat simdi oyuna girmeye calıstgımda apkmania diyor bisey donuyor ekran kararıyor sonra yine aynı seyler oluyor.sonsuz bir dongu gibi nedenini bilen varmı?
Kardeşim sd dosyasını obb klasörüne at grafiğide çok düşüğe getir .
oyunu Türkçe Yapmak için ise oyun ilk açıldıgnda bi liste karşına gelicek sanırım 4 tane çubuk var 3.çubuğa gir daha sonrada açılan yerden 2.simgeye tıkla ordan Türkçeye ayarla :)

chelse

chelse

Üye
S3 minide kasmadan rahatlıkla oynana biliniyor

- - - Eklendi - - -

S3 minide kasmadan rahatlıkla oynana biliniyor

Fakirfukara11

Üye
Aynı tel bendede var açabildin mi oyunu
hami kardeş oyunu sorunsuz şekilde açtım ve son bölümdeyim

- - - Eklendi - - -

beni facebookdan eklermisin
bana ismini soy ismini ver.

- - - Eklendi - - -

Yav bu Galaxy ace 2 niye hiç bir gangstar serisini açmıyor. :(
Çünkü onlar bahtsız bedevi.

- - - Eklendi - - -

telefonu kapat aç internetle gir oyuna düzelir.

Son düzenleme:
Lohengram

Lohengram

Üye
:tşk:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yav htc desire c ye indirdi çalıştı oynuyorum ama grafikler çok kötü seçeneklerde görsel kalite çok düşükte onu kaldırayım dedim kaldırmıyor ne yapabilirim. Normalde Grafikler müthiş.

Desire C'de açtığına dua et kardeş :D

vegatablo

vegatablo

Üye
ya benim tel s2 oyunu açamıyordum başka sd indirdim açtı ama görsel kalite ortada kasıyor yüksekde kaymak gibi çalışıyo çok saçma

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
Ellerinze Klavyenize Sağlık , Gerçekten Çok Teşekkürler .
Samsung Galaxcy Wonder 0 Kasma İle Oynuyorum Telefonumu Begenmiyordum Ama
Çok Hafif Bi Kasma Var Çok Hasif Ama Okadarda Olsun Bu Derece Yüksek Kalite Grafiklere Sahip Bir Oyunda Hiç Kasmadan Oynadım Galaxy Wonder Seviyorum Seni :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kardeşim sd dosyasını obb klasörüne at grafiğide çok düşüğe getir .
oyunu Türkçe Yapmak için ise oyun ilk açıldıgnda bi liste karşına gelicek sanırım 4 tane çubuk var 3.çubuğa gir daha sonrada açılan yerden 2.simgeye tıkla ordan Türkçeye ayarla :)

o sorunu cozdum ama bu seferde ilk bolumde kızla bir tane viraj donuyoruz helıkopter arkadan gelıyor orada tel donuyor ve anca bataryayı cıkarınca duzelıyor.orayı gectim 4. 5.oynamamda donmadan gectim ama bu seferde serbest dolasırken vegastan ayrılırken yamactan cıkarken tel donuyor ve anca bataryayı cıkarınca kendine geliyor anlamadım gıttı :( galaxy w

FarFara06

FarFara06

Üye
asus transformer prime da feci kasıyor

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
sınırsız para var mı

- - - Eklendi - - -

Hami60

Üye
bana ismini soy ismini ver.ayrıca adım enis tüzüner

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Hami kılınç

- - - Eklendi - - -

bana ismini soy ismini ver.ayrıca adım enis tüzüner

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

resimsiz profil olan Yakacik meslek okulu yaziyo

muslumcu46

muslumcu46

Üye
o sorunu cozdum ama bu seferde ilk bolumde kızla bir tane viraj donuyoruz helıkopter arkadan gelıyor orada tel donuyor ve anca bataryayı cıkarınca duzelıyor.orayı gectim 4. 5.oynamamda donmadan gectim ama bu seferde serbest dolasırken vegastan ayrılırken yamactan cıkarken tel donuyor ve anca bataryayı cıkarınca kendine geliyor anlamadım gıttı :( galaxy w

ram iniz zorlanıyor sanırsam , aynı sorun bendede vardı , titanium backup ile gereksiz uygulamaları kaldırdım ve telefon hem daha hızlı hemde artık oyun donmuyor , 3gb oyun , haliyle donmalar kasmalar olacaktır , bunlarda çare olmazsa build.prop kodlarını deneyin hocam faydası olabilir :)

4yhan

4yhan

Üye
Tatilde olduğum için konuya yeni bakabildim. Merakla beklediğim bir oyundu. Paylaşım için çok teşekkür ederim. Son 2 part kaldı onlarda iner inmez deneyeceğim. :)

custave

custave

Üye
bu oyunları telefonda nasıl oynuyonuz helalolsun oynuyanlara ben oynamaya cslıştım zorr

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

goztepe25

Üye
Oyunun görevleri çok kısa oyunu bitirdim

memo23142314

memo23142314

Üye

metinoktaybeyaz

Üye
galaxy grand kullanıyom kasar mı

memo23142314

memo23142314

Üye
Telefonumdan igrendim degistirecem tekrar iphone a donecem s3 kadar kotu telefon gormedim lanet olsun androide piyasanin iyi telefonlarindan s3 te oyun 3 kere kapandi sonra acildi kasila kasila oynuyor android kadar igrenc bi sistem yok

arkadasım benimde kasıyordu ama teli rootladım ve garantıden
vazgectım daha sonra swapher apk yuledim 500 mb
sanal ram olusturdum ve simdi bu tarz oyunları
oynarken muzik bile acabiliyorum ama swap olusturdugu
hafıza kartı veya telin hafızası omru ksalıyormus
ama hız ısteyen katlanıyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar dosyaları nereye atıcaz bi söyşeseniz indirdim ama oyundan atıyor !!!!!!

telin hafizasına anroid. data

- - - Eklendi - - -

galaxy s4 çalışırmı? acaba lütfen cvp şimdiden tşk...

s4 te calismasa nerde calısacak

Üst Alt