Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

kingarmada

kingarmada

Üye
bu kadar çok link bulabilmen şaşırtıcı :tşk:

- - - Eklendi - - -

gameloft oyunları sd/gameloft/games dosyasına atılmıyomuydu acaba? android/data demişsinde

- - - Eklendi - - -

sd dosyalarını data klasörüne attım , apk i kurdum . Oyuna girdim wifi istedi açtım . gameloft amblemi geldi,10saniye sonra oyundan attı neden?

darknighter

Üye
Samsung Galaxy tab 2 ye yukledim oyunu ancak görsel kalitede sadece dşük ve çok düşük var yuksek veya normal seçenegği vermyor şuan hiç kasmadan oynanabiliyor

Hami60

Üye
bu kadar çok link bulabilmen şaşırtıcı :tşk:

- - - Eklendi - - -

gameloft oyunları sd/gameloft/games dosyasına atılmıyomuydu acaba? android/data demişsinde

- - - Eklendi - - -

sd dosyalarını data klasörüne attım , apk i kurdum . Oyuna girdim wifi istedi açtım . gameloft amblemi geldi,10saniye sonra oyundan attı neden?

ayni hata bendede var apkmania.com diyo Gameloft yazisi gelip oyundan atiyo

darknighter

Üye
Oyunu obb klosurune atin ben oyle calistirdim ama kalite cok dusuk suan

alexcab

alexcab

Üye
S3 minide kasarmi gencler yukleyen oldumu

By_Casparov

By_Casparov

Üye
htc one x en iyi kalitede su gbi oynuyorm.

oqlahoma

Üye
Bazilari s3 te kasiyor demis olacak okadar cunku oyun daha yeni cikti buglar felan olabilir diğer versiyonlarda duzelir

pasque

Üye
Bende 8160i Galaxy Ace 2 var Rootlu bir telefon oyunu geçen bı sekılde yukledım hızlı gıbı gozukuyor ama tek sorunu renk grafık kaldırmıyormu baska sorunmu var anlamadım ama hersey mor gozukuyor ekran bozuk gıbı yanı bı ayarlaması varmıdır yada yanlıs olanımı ındırdım acaba yardımcı olurmusunuz

advaldo

Üye
s3 de nasıl kasıyor anlamadım...

Daha yeni casper nirvana 7 inç tablete yükledim gayet güzel oynuyorum..1 Ghz işlemcili, mali400 gpu ve 1 gb ddr3 ram mevcut...Grafik ayarları ortada gayet seri oynatıyor biraz daha düşürsem yağ gibi akar oyun..

Kasan arkadaşla tavsiyem ram booster programını indirin ve temizlik yapıp öyle oyuna girmeniz..Ayrıca kesinlikle oyun oynarken elinizin içini telefonun yada tabletin arkasına koymayın...Zaten normalde ısınıyorlar malum havalar birde elinizin ısısıyla kitlenip kalıyor ve hava dışarı atılmıyor...

Bu arada bazı arkadaşlar nasıl yükleniceğini sormuş oyunun...

İlk apk dosyasını atın tabletinize onu kurun..Kurulum sonrası sakın bu dosyayı açmayın sadece bitti deyin..

Sonrada sd sata dosyalarını rardan çıkartırıp sadece ana klasörü android/obb dosyası içine atın bu kadar...Oyunun donanımsal bir probleminiz yoksa %90 çalışması lazım...

Oyunu paylaşan arkadaşa teşekkür ederim :)

smh60

smh60

Üye
Güncelleme ne zaman acaba

Kırmızı.Beyaz

Üye
Galaxy s4 calisiyor sorunsuz hatta vize cty den on kat dahaiyi

Alsancak*

Üye
s3 açmıyor mu 2-3 yoruma bakındım da ?

xyakupx

xyakupx

Üye
nasıl yükleniyor

Alsancak*

Üye
Nasil yukleniyooor

duhan4108

duhan4108

Üye
Turkcell Maxiplus 5'de çalışır mı ona göre indiriyim başkanım.

Alsancak*

Üye
Data atiyorum acmiyor ne yapacagiz ?

- - - Eklendi - - -

Obb attim tesekkurler guzel oyun

devilmy

devilmy

Üye
S4de calistirdim ama ekran yarim

smh60

smh60

Üye