ultraslan_66
Üye
Beyler samsung galaxy s3 me yukledim sorunsuz oynuorum yanliz yüksek çözünürlük de az da olsa kasma yapior orta yapinca hic bi sikinti yok zaten orta ile yukswk arasında hic bi fark yok supersiniz Teşekkürler bu yorumum s3.lere yardimci olacaktır
yok mu yardım edecekbeyler ben apk yı sd datayı indirdim lisans kontrol ediliyor diyor ve oyundan atıyor.neden acaba birisi yardım etsin tel htc explorer,gangstar serilerinin hepsini bu telde çalıştırdım bana yardım edin oyundan atıyor
Valla evo 3D de oynuyorum yüksek kalitede hemde ama sadece loading kısımlarında kasma yapıyor onun haricinde oyunda herhangi bir kasma yaşamadımS3'ten aşağısına boşuna yüklemeyin yüksek kalitete tam performans vermez. Hayatimda gördüğüm en iyi mobil oyun grafiği diyebilirim
Valla evo 3D de oynuyorum yüksek kalitede hemde ama sadece loading kısımlarında kasma yapıyor onun haricinde oyunda herhangi bir kasma yaşamadım
obb at olmasa oda dataya android klosurun icinde ikisideArkadaslar dosyaları nereye atıcaz bi söyşeseniz indirdim ama oyundan atıyor !!!!!!
yok mu yardım edecek
obb at olmasa oda dataya android klosurun icinde ikiside
obb at olmasa oda dataya android klosurun icinde ikiside
6 partin altisinida mi obb un icine atacaz bide rarin icindekindekini cikartippmi atacaz
winrar ile 1.partı aç yukarda sihirbaz var ona tıkla o bütün partları birşetirip masa üstüne çıkarcak o klasörün içine gir için de bitane web dosyası bide oyunun sd si olucak oyun sdsini obb ye at sonr apk yükle ama internete bağlı olKardesim tek tek. cikartip obb icine klesor acip atacam demi