Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

dinemo

dinemo

Üye
of yaw hiç bi gangstar ıda açmıyor neyse :D

oqlahoma

Üye
İdeos x5 açarmı acaba düşük grafikte :)

dinemo

dinemo

Üye
arkadaşlar bilen lutfen soylesin benm tel im [xperia miro] gangstar serisinden hangisini açar

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bilen lutfen soylesin benm tel im [xperia miro] gangstar serisinden hangisini açar

suathalit

Üye
Telefonumdan igrendim degistirecem tekrar iphone a donecem s3 kadar kotu telefon gormedim lanet olsun androide piyasanin iyi telefonlarindan s3 te oyun 3 kere kapandi sonra acildi kasila kasila oynuyor android kadar igrenc bi sistem yok

dinemo

dinemo

Üye
Telefonumdan igrendim degistirecem tekrar iphone a donecem s3 kadar kotu telefon gormedim lanet olsun androide piyasanin iyi telefonlarindan s3 te oyun 3 kere kapandi sonra acildi kasila kasila oynuyor android kadar igrenc bi sistem yok

Haline sükret kardeş ben symbian dan gectim android en iyisi android kullandığına sükret

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
gayet iyi çalışıyor benim telde grafikler düşük gözükse bile gangstar rio dan çok daha iyi çalışyıor gayet yağ gibi kayıyor dokunmatik hızlı çalışıyor sadece biraz loading ekranlarında bekletiyor o kadar ...

duranyu

Üye
Galaxy s 4.2.2 370 mb ram 1000 mhz.. Acarmı acaba

Mrdice

Üye
Huawai Ascend P1 Android Dual-core 1.5 GHz Cortext-A9 1 GB RAM, 4 GB ROM PowerVR SGX540
Maksimum Grafik Ayarı düşünüyorum beyler sizce ? ? ? :) :)

fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel bir oyun arkadaşlar. Herkese tavsiye ederim. Oynaması biraz zor ama zamanla insan alışıyor.

fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel bir oyun arkadaşlar herkese tavsiye ederim. Oynanış bakımından ilk başlarda biraz zor ama insan zamanla alışıyor.

Mrdice

Üye
Huawai Ascend P1 uyumsuz diyor neyin kafasını yaşıyor bu market s4 de bile kasiyormus dedlklerine gore :(

- - - Eklendi - - -

Huawai Ascend P1 uyumsuz diyor neyin kafasını yaşıyor bu market s4 de bile kasiyormus dedlklerine gore :(

neksushot

Üye
Galaxy note 1 gb ram jely bean yüklü kasmadan oynuyabilirmiyim acaba

virus19

virus19

Üye
Evoda kasmadan sorunsuz oynuyorum oyun harika ama şu arabayı düzgün kullanamıyorum birtürlü kolay bir yöntem varmı acaba :D
Birde şarjı sömürmese :D

herowar28

Üye
lg optimus hub da acarmi o.c le 1ghz hiz oluyor cm9 yklu android ics 4.0.4 ram 512mb

oqlahoma

Üye
Valla benim ideos x5 açtı oynuyom cok guzel ama grafik fazla iyi değil artık tablet alinca kısmet olur :)

- - - Eklendi - - -

Huawai Ascend P1 Android Dual-core 1.5 GHz Cortext-A9 1 GB RAM, 4 GB ROM PowerVR SGX540
Maksimum Grafik Ayarı düşünüyorum beyler sizce ? ? ? :) :)

Olur

Mrdice

Üye
Ya googel playde baktım uyumsuz diyor bi sakatlik çikmaz dimi o kadar datayı boşuna indirmeyelim :) :)

- - - Eklendi - - -

Ya googel playde baktım uyumsuz diyor bi sakatlik çikmaz dimi o kadar datayı boşuna indirmeyelim :) :)

47MaDo47

47MaDo47

Üye
tesekkurler

Fakirfukara11

Üye
eğer tek link ve hızlı bir şekilde data dosyasını bu siteden ve bu siteden indirebilirsiniz.
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

benim htc explorer yarısından fazlası google playde uyumsuz diyor bende apk sından yüklüyorum gayet güzel şekilde oynuyorum

neksushot

Üye
Allah razı olsun oyun çalıştı ama normalde bile biraz kasmalar var galaxy note telim birde oyunda eiffel kulesi var arkadaşlar miamide eyfelin ne işi var ciddilini yitirmiş

Üst Alt