Gangstar Rio:City Of Saints(crck+armv6)QVGA-HVGA-WVGA

Sponsorlu Bağlantılar

bursa1616

bursa1616

Üye
gio çalışmıyormuş :(

Fakirfukara11

Üye
oqlahama bişey sorcam 2 sd dosyasınıda indirdim sd-android-dataya attım.olmadı bunlar yenili apk nın sd dosyaları. bana qvga nın sd dosyaları lazım bulabilir misin?

Fakirfukara11

Üye
oqlahama senin telefonda oyun kasıyo mu?

Fakirfukara11

Üye
oqlahama yeminlen çalıştı.bellek kartında sorun varmış :)HTC Explorer telefonum artık eklersin konuya

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
konuya uzun zamandır bakamadım yazılılarım vardı bu arada sevindim senin adına benim ideos x5 te kasmıyor hemen listeye ekliyorum

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
İ9003 işlemci hızı 1300 mhz yaptım.Yine çalışmadı oyuna girince ekran kararıyor oyle kalıyor bi süre sonra oyundn atıyr

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
Teşekkürler hemen oyunu denemek istiyorum :)

Fakirfukara11

Üye
Hocam oyunun yeni sürümü çıktı paylaşırsan sevinirim

Kaynak:

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
dadaraz

dadaraz

Üye
Oyun tam anlamıyla beş para etmez bir oyundur, indireceklere duyurulur arkadaşlar, ben Xperia S versiyonunu oynadım, beş para etmez... :kotu:

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye
teşekkürler :)

zahid9696

Üye
sd yi wifi cekmek daha ii ben galaxy mini oyle yapiyorum qorelim nolacak :)

devilmy

devilmy

Üye
Yeni crackli apk normal versiyon Burdaki sonuçların daha iyi olduğu söyleniyor.Samsun S1 ve S2 .htc sensation thx,S2 4.0.3 ,Acer A500 Iconia,TouchPad CM9,htc incredible S,LG 2x,İdeos x5,HTC incrable' de denenmiş ve çalışmıştır.(YENİ CRACKLİ APK LİNKLERİ)

ANDROID-ci

Kapalı Hesap
Ben apk dosyasını indirdim wifi den dowload ediyom 819 mb nin 2 dk dir yükkedim 13,04
619 mb oldu istek üzere datayı upload edebilirim fileserve den media fire ve rapitsharenin çooğu %67 si den fazlası kırık benim telefon lg p350 armv 6 qvga data için 4 beğenme veya istek yeterli mesajı gördüğüm an upload ederim

Üst Alt