oqlahoma
Üye
Beyler şimdi bunu yükledim oyunun sd sini gameloft games klasörüne attım fakat oyunu açtığımda sd indirmemi istiyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun!!!!
sd kart-android-data nın içine atıcan
Beyler şimdi bunu yükledim oyunun sd sini gameloft games klasörüne attım fakat oyunu açtığımda sd indirmemi istiyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun!!!!
oglahama çok sağol bir de benim tel htc explorer qvga hangi sd data gerekiyor?
---------- Eklendi @ 01:25:41 ---------- Yazıldı @ 01:10:59 ----------
vallahi bunu android data yada attım hala indir diyor
---------- Eklendi @ 02:40:00 ---------- Yazıldı @ 01:25:41 ----------
Hocam ilk olarak sd yi indirdim android>dataya attım.apk kurdum.Daha sonra oyuna girmeye çalıştığımda indirmek gerekiyor diyor.Bilmiyorum artık bi zahmet yardım ederseniz sevinirim lütfen anlatın bu konuyu!
ben iki datayıda indirdim yine de yok yok olmuyor. hala indirmemi istiyor. bnm cihazda hd2. deli olacam yapamadım bir türlü
oglahama çok sağol bir de benim tel htc explorer qvga hangi sd data gerekiyor?
---------- Eklendi @ 01:25:41 ---------- Yazıldı @ 01:10:59 ----------
vallahi bunu android data yada attım hala indir diyor
---------- Eklendi @ 02:40:00 ---------- Yazıldı @ 01:25:41 ----------
Hocam ilk olarak sd yi indirdim android>dataya attım.apk kurdum.Daha sonra oyuna girmeye çalıştığımda indirmek gerekiyor diyor.Bilmiyorum artık bi zahmet yardım ederseniz sevinirim lütfen anlatın bu konuyu!
biliyorum çok soru soruyorum cevaba gerek yok bi şekilde yapacam artık.Wifi den indirince de yüklenemedi falan diyo tekrar yüklüyo hafıza doluyo napalım artık bişeyini bulcaz
ya arkadaşlar bi yardımcı olun galaxy s2 için hangi sd yi indiricem mali yok?
ace ve gio da hiç çalışmıyor mu mesaj atın lütfen![]()
ya bu oyun şimdide lisans istiyorrr
oqlahama bunları söylüyorsun ama işe yaramıyor.sd yi attım ne olacak sanki.yine indirmemi istiyor datanıb içine attım herşeyi denedim.
Sen gerçekten insanları sinir ediyorsun.Bir işe yaramıyor ne kadar denesem de
---------- Eklendi @ 17:22:08 ---------- Yazıldı @ 17:20:40 ----------
Bir Allah kulu yok mu? bana bunu açıklayacak.datayı da indiriyorum tel hafıza doluyor.
oqlahama harbi harbi özür dilerim 2 haftadır uğraşıyorum olmuyor.
Bak şimdi apk yı belek kartına attım telefonda apk yı kurdum sonra oyuna girdiğimde 819 mb lik indirme süresi istiyor inidiryorum ardından yüklendi touch falan dedi ok dedim oyunu açtığımda gene dosya indirmemi istedi.böyle hep yapıyor bellek kartı doluyor lütfen 1 cümleyle özetleme.Uzunca anlat.(Telefon uyumlu oyunla)

teşekkürler oqlahoma oyun çok güzel çalışıyor
Hayırlı olsun.Yalnız PowerVR.![]()