The Shadow
Üye
Custom romun avantajlariYani otomatik güncelleştirme şeklinde diyorum çoğu üst düzeyde ki telefonlar daha 4.3 alamadı ancak biz manuel olarak 4.4.2 kullanıyoruz onu demek istedim![]()

Custom romun avantajlariYani otomatik güncelleştirme şeklinde diyorum çoğu üst düzeyde ki telefonlar daha 4.3 alamadı ancak biz manuel olarak 4.4.2 kullanıyoruz onu demek istedim![]()

Sen cm ye ne zaman isinacaksin ki zaten![]()
O yuzden isinamiyorum mesela cm kullandim 2 gun 1.2 arkadasi kaydettim tekrar stockta dondugumde kisiler gitmisti 
Orasi oyle goruntulu konusma da benim icin buyuk bi eksik ama performans icin dayaniyoruz mecburen isteDostum rehbere ekleyince sim karta degilde direk telefon hafizasina atmasi ve mesajlarda sesli iletim raporunun olmamasi benim icin uzucuO yuzden isinamiyorum mesela cm kullandim 2 gun 1.2 arkadasi kaydettim tekrar stockta dondugumde kisiler gitmisti
![]()

Ne yazikki yokOooo ! ben hic goruntulu aramayi denememistim isime yaramiyor ama ayda yilda bir ariyorum hani yok mu bi patch fix falan![]()

9 ve sonrasinda yok daha oncesinde olabilir belki 7 de falanHicbir surumde mi yok ? 10 surumlerinde de mi yokmus![]()
digerlerinde yok 
Herhalde yaniLazim olmasa da gereksiz degilsimdiye kadar olmadigina gore vardir bi sorunu yoksa bunu koymayi unutmazlardi
![]()
Koskoca cm ekibi o kadar tweak i dosyayi ayari unutmuyor da bunu mu unutacak
Emekliye ayrilin derim o zaman abi 
Aynenhaklisin dostum gulu seven dikenine katlanacak demek oluyor bu![]()

Beyler bu 4.4.2 de radyo çalışıyo mu?
Peki split radio internet üzerinden mi çalışıyor?AOSP,AOKP romlarda radyo,3g vs. özellikler bulunmaz. Split Radio kurarak radyo dinleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederimHayir, telefonda radyo desteği varsa internetsiz kullanabilirsin dostum