kullanmayı bilmeyen yeteneğini kaybetmiş emekli developer @The Leon için öyle olabilir tabiihayır kardeş ne kitkatı daha stabil çalışan jellybean bile yok hepsi kasıyo
amma saydırdım be 
seç beğen kur 
özele gel sen önce sorumu cevaplaMilleti oyalama en fzla bi hafta stabil sonra gene sapitio tek cumlr ace 2 nin rami jb yi kaldrmio bu kadar basit sayin shadow
kullanmayı bilmeyen yeteneğini kaybetmiş emekli developer @The Leon bu laf hoşuma gitti işte 
çıktı ace 2 ye de 4.4.2 ama bazı buglar nedeniyle kimse kullanmak istemiyoAvea intouch 2 icin bile 4.4.2 cikti ona cikmadiysa ayip olur2 haftadir sorunsuz kullaniyorum.

S3 S4 kullanan cogu insan 4.3 guncellemesi beklerken biz kisa yoldan Aveanin siradan bi telefonuyla 4.4.2 kullaniyoruz buda garip bir durumçıktı ace 2 ye de 4.4.2 ama bazı buglar nedeniyle kimse kullanmak istemiyo![]()

yoo şahsen benim s3 te 4.4.2 kuruluS3 S4 kullanan cogu insan 4.3 guncellemesi beklerken biz kisa yoldan Aveanin siradan bi telefonuyla 4.4.2 kullaniyoruz buda garip bir durum![]()
ve biz büyük ihtimalle o çoğu insanın arasında değiliz 
Valah kardesim bende change mod 11 atim 1 ay oldu bikere donmadi cok hizli ve stabil denederim andrid 4.3hayır kardeş ne kitkatı daha stabil çalışan jellybean bile yok hepsi kasıyo
Cm 11 ve android 4.3 mu ?Valah kardesim bende change mod 11 atim 1 ay oldu bikere donmadi cok hizli ve stabil denederim andrid 4.3
Bunlar gercekten cok farkli seyler 
Ne yapacan ki goruntulu gorusmeyi daha yeni mi aklina geldi o kadar cm kullandin ya ?kardeşim kulanıodumdagruntulu knusma yapılmıo cm lerde o yuzden mecbruum kulanmamaya
![]()

Valaha kardesim ben skype uzerinden sorunsuz goruntulu konusuyorum ama lineda sıkınti varkardeşim kulanıodumda gruntulu knusma yapılmıo cm lerde o yuzden mecbruum kulanmamaya![]()
yoo şahsen benim s3 te 4.4.2 kuruluve biz büyük ihtimalle o çoğu insanın arasında değiliz
![]()

tekrar 4.3 kurdum bakalim

Yani otomatik güncelleştirme şeklinde diyorum çoğu üst düzeyde ki telefonlar daha 4.3 alamadı ancak biz manuel olarak 4.4.2 kullanıyoruz onu demek istedimyoo şahsen benim s3 te 4.4.2 kuruluve biz büyük ihtimalle o çoğu insanın arasında değiliz
![]()

Sen cm ye ne zaman isinacaksin ki zatenAynen dostum. baktim arada kayniyoruz bi ses vereyim dedim
Edit: 4.4 iyi de biliyon CM romlara isinamadim gittitekrar 4.3 kurdum bakalim
![]()
![]()