Galxi ace 2 icin kitkat rom ciktimi

Sponsorlu Bağlantılar

heromen12

Üye
    Konu Sahibi
Galxi ace 2 icin kitkat rom ciktimi
Merhaba arkadaslar ace 2 icin kitkat güncelemisi ciktimi

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
hayır kardeş ne kitkatı daha stabil çalışan jellybean bile yok hepsi kasıyo

The Shadow

The Shadow

Üye
kullanmayı bilmeyen yeteneğini kaybetmiş emekli developer @The Leon için öyle olabilir tabii :ehe amma saydırdım be :D

stock yok henüz zaten olacağını da sanmıyorum da custom olarak şunlar var :) seç beğen kur :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Milleti oyalama en fzla bi hafta stabil sonra gene sapitio tek cumlr ace 2 nin rami jb yi kaldrmio bu kadar basit sayin shadow

The Shadow

The Shadow

Üye
Milleti oyalama en fzla bi hafta stabil sonra gene sapitio tek cumlr ace 2 nin rami jb yi kaldrmio bu kadar basit sayin shadow
özele gel sen önce sorumu cevapla :) kullanmayı bilmeyen yeteneğini kaybetmiş emekli developer @The Leon bu laf hoşuma gitti işte :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Geliyorum leynn tas ustunde tas kymucam

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Avea intouch 2 icin bile 4.4.2 cikti ona cikmadiysa ayip olur :D 2 haftadir sorunsuz kullaniyorum.

The Shadow

The Shadow

Üye
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
çıktı ace 2 ye de 4.4.2 ama bazı buglar nedeniyle kimse kullanmak istemiyo :D
S3 S4 kullanan cogu insan 4.3 guncellemesi beklerken biz kisa yoldan Aveanin siradan bi telefonuyla 4.4.2 kullaniyoruz buda garip bir durum :D

The Shadow

The Shadow

Üye
S3 S4 kullanan cogu insan 4.3 guncellemesi beklerken biz kisa yoldan Aveanin siradan bi telefonuyla 4.4.2 kullaniyoruz buda garip bir durum :D
yoo şahsen benim s3 te 4.4.2 kurulu :D ve biz büyük ihtimalle o çoğu insanın arasında değiliz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kontrol

heromen12

Üye
    Konu Sahibi
Valah kardesim bende change mod 11 atim 1 ay oldu bikere donmadi cok hizli ve stabil denederim andrid 4.3

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeşim kulanıodumda :) gruntulu knusma yapılmıo cm lerde o yuzden mecbruum kulanmamaya :)

The Shadow

The Shadow

Üye

heromen12

Üye
    Konu Sahibi
Elinde rom olan varsa atsinya benim rom destirdim gunceleme herkeze gelmiş
kardeşim kulanıodumda gruntulu knusma yapılmıo cm lerde o yuzden mecbruum kulanmamaya :)
Valaha kardesim ben skype uzerinden sorunsuz goruntulu konusuyorum ama lineda sıkınti var

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
işte keske öle olsa kardeşim ögrenciyim peder ne anlar skype tan falan mecbur sebeke üzerinden ailemle gruntulu knsuyorum

MaxiHan

MaxiHan

Üye

Kontrol

Kontrol

Üye
yoo şahsen benim s3 te 4.4.2 kurulu :D ve biz büyük ihtimalle o çoğu insanın arasında değiliz :ehe

Aynen dostum. baktim arada kayniyoruz bi ses vereyim dedim :D
Edit: 4.4 iyi de biliyon CM romlara isinamadim gitti :D tekrar 4.3 kurdum bakalim :) :D

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Yani otomatik güncelleştirme şeklinde diyorum çoğu üst düzeyde ki telefonlar daha 4.3 alamadı ancak biz manuel olarak 4.4.2 kullanıyoruz onu demek istedim :D

The Shadow

The Shadow

Üye

Üst Alt