Galxi ace 2 icin kitkat rom ciktimi

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Samizel Destan

Kontrol

Kontrol

Üye
Sen cm ye ne zaman isinacaksin ki zaten :zzz:

Dostum rehbere ekleyince sim karta degilde direk telefon hafizasina atmasi ve mesajlarda sesli iletim raporunun olmamasi benim icin uzucu :) O yuzden isinamiyorum mesela cm kullandim 2 gun 1.2 arkadasi kaydettim tekrar stockta dondugumde kisiler gitmisti :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Dostum rehbere ekleyince sim karta degilde direk telefon hafizasina atmasi ve mesajlarda sesli iletim raporunun olmamasi benim icin uzucu :) O yuzden isinamiyorum mesela cm kullandim 2 gun 1.2 arkadasi kaydettim tekrar stockta dondugumde kisiler gitmisti :D
Orasi oyle goruntulu konusma da benim icin buyuk bi eksik ama performans icin dayaniyoruz mecburen iste :D

Kontrol

Kontrol

Üye
Oooo ! ben hic goruntulu aramayi denememistim isime yaramiyor ama ayda yilda bir ariyorum hani yok mu bi patch fix falan :D

Kontrol

Kontrol

Üye
Hicbir surumde mi yok ? 10 surumlerinde de mi yokmus :D

Kontrol

Kontrol

Üye
Lazim olmasa da gereksiz degil :) simdiye kadar olmadigina gore vardir bi sorunu yoksa bunu koymayi unutmazlardi :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Lazim olmasa da gereksiz degil :) simdiye kadar olmadigina gore vardir bi sorunu yoksa bunu koymayi unutmazlardi :D
Herhalde yani :D Koskoca cm ekibi o kadar tweak i dosyayi ayari unutmuyor da bunu mu unutacak :D Emekliye ayrilin derim o zaman abi :D

Kontrol

Kontrol

Üye
haklisin dostum gulu seven dikenine katlanacak demek oluyor bu :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
berkay1534

berkay1534

Üye
Beyler bu 4.4.2 de radyo çalışıyo mu?

Kontrol

Kontrol