Galaxy young

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy young
Arkadaşlar
ben 2. El bir android telefon almayı düşünüyorum sadece okullar kapanasıya kadar kullanacağım
benim elimde samsung 5610k var ben bunu kaça satabilirim telefon temiz çizik filan yok kılıfla kullandım 2. El bir galaxy young almayı düşünüyorum telefonda sadece yapacağım şeyler müzik dinlerim arada facebook a girerim uygulamasını indireceğim birde opera mini olsun yeter sizce kaça bulabilirim yardım edermisiniz

Ben aldığımda Galaxy Young sıfırı 380 liraydı 2. El de 250-280 gibi olur tahminime göre

Galaxy Young fazla kötu dostum ekrana dokunmak çoğu zaman çile oluyor HTC DESİRE C NİN 2.EL fiyatlarıda yaklaşık o civarlarda.HTC desire c almanı öneririm çok daha hızlı ve kamerası çok daha iyi.birde unutmadan htc desire c de beats audio desteği var müzikleri dış hoparlörden daha güzel veriyor kulaklık deneyimide samsung a göre çok daha iyi.

Katılıyorum

Konu Sahibi
Ben aldığımda Galaxy Young sıfırı 380 liraydı 2. El de 250-280 gibi olur tahminime göre

şöyle 180 ile 150 arası bulamazmıyız
başka telefonda önerebilirsiniz ama desire c yide bir sorayım fiyat aralığım biraz kısıtlı ama inşallah bulabilirim

şöyle 180 ile 150 arası bulamazmıyız

başka telefonda önerebilirsiniz ama desire c yide bir sorayım fiyat aralığım biraz kısıtlı ama inşallah bulabilirim
Kullanılmışlığına göre değişir ama Young dan gerçekten pişman olursun bence Htc al uygun bulabilirsen

Tepkiler: B.A.R.O.N
Yaza kadar kullanacaksan sorun olmaz ya

Konu Sahibi
Yaza kadar kullanacaksan sorun olmaz ya

evet ya benim amacım şimdiki kullandığım cihaz android olmadığı için internette dolaşırken mesaj gelince internetten çıkmak zorunda kalıyorum hadi çıksam birşey araştırınca iki saat o siteyi arıyorum birde mobil facebookta biraz sıkıntılı
işte bu yüzden birde herşeyine göre program bulamıyorum

Oo gmd elite bir arkadaşta vardı muazzam bir telefon

Konu Sahibi
evet beyler ben young aldım yalnız cok zor buldum 150 tl y

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...