by-pegasus
Üye
-
Konu Sahibi
-
KatılıyorumGalaxy Young fazla kötu dostum ekrana dokunmak çoğu zaman çile oluyor HTC DESİRE C NİN 2.EL fiyatlarıda yaklaşık o civarlarda.HTC desire c almanı öneririm çok daha hızlı ve kamerası çok daha iyi.birde unutmadan htc desire c de beats audio desteği var müzikleri dış hoparlörden daha güzel veriyor kulaklık deneyimide samsung a göre çok daha iyi.
Ben aldığımda Galaxy Young sıfırı 380 liraydı 2. El de 250-280 gibi olur tahminime göre
Galaxy Young fazla kötu dostum ekrana dokunmak çoğu zaman çile oluyor HTC DESİRE C NİN 2.EL fiyatlarıda yaklaşık o civarlarda.HTC desire c almanı öneririm çok daha hızlı ve kamerası çok daha iyi.birde unutmadan htc desire c de beats audio desteği var müzikleri dış hoparlörden daha güzel veriyor kulaklık deneyimide samsung a göre çok daha iyi.
Kullanılmışlığına göre değişir ama Young dan gerçekten pişman olursun bence Htc al uygun bulabilirsenşöyle 180 ile 150 arası bulamazmıyız
başka telefonda önerebilirsiniz ama desire c yide bir sorayım fiyat aralığım biraz kısıtlı ama inşallah bulabilirim
Kullanılmışlığına göre değişir ama Young dan gerçekten pişman olursun bence Htc al uygun bulabilirsen
Yaza kadar kullanacaksan sorun olmaz ya
2 ay az değil bence ama zaten sonrasında alacaksan al gitsin.young kalp krizi yaparyok ya pek pişman olma gibi bir durumum olmaz diye düşünüyorum sadece yaza kadar kullanacağım
2 ay az değil bence ama zaten sonrasında alacaksan al gitsin.young kalp krizi yapar
yeni versiyon young tı değil mi o hani jellybean le gelen?young alcaksan s6310 al
aynenyeni versiyon young tı değil mi o hani jellybean le gelen?
Güle güle kullan kalp krizi geçirmemeni temenni ederim.evet beyler ben young aldım yalnız cok zor buldum 150 tl y
Güle güle kullan kalp krizi geçirmemeni temenni ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?