Galaxy wonderi kaça satarım?

Sponsorlu Bağlantılar

kerek46

Üye
    Konu Sahibi
ne renk sana güzel geliyorsa ona da sen karar ver yani :ehe

Beyaz olanı 400'e alıyodum.
Daha yeni bir ilan konu siyah tertemiz diye öylesine 350 dersen tamam dedim. Adam tamam demiş :) Hangisini alayım?

ozk991

Üye
Ben sahibinden'e 1 yıl garantili, faturalı kutulu full Wonder için 320 TL yazdım. Ne arayan ne soran oldu, ben de kaldırdım. Zaten sitede onlarca Wonder var. Kimse almıyor artık bu tarz telefonları. Adam 50-100 daha koyarım daha iyisini alırım diyor. Ben de satıp Replika S5 alacaktım ama satamadım. Öyle duruyordu çekmecede, küçük kardeşim kullanıyor. Zamanında bir sürü para verip aldığım telefonu 250 TL'ye satacağıma o kullansın daha iyi dedim. Yani diyeceğim şu; 1 ay durdu satılmadı benimki. 250 falan desen alan çıkar ama.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ben sahibinden'e 1 yıl garantili, faturalı kutulu fu ll Wonder için 320 TL yazdım. Ne arayan ne soran oldu, ben de kaldırdım. Zaten sitede onlarca Wonder var. Kimse almıyor artık bu tarz telefonları. Adam 50-100 daha koyarım daha iyisini alırım diyor. Ben de satıp Replika S5 alacaktım ama satamadım. Öyle duruyordu çekmecede, küçük kardeşim kullanıyor. Zamanında bir sürü para verip aldığım telefonu 250 TL'ye satacağıma o kullansın daha iyi dedim. Yani diyeceğim şu; 1 ay durdu satılmadı benimki. 250 falan desen alan çıkar ama.
bn kullandığım tellerin hiçbirini satmam satınca daha çok zarar ediyorsun kardeşin kullanınca daha iyi bir işe yarıyor

BiqBoy

Üye
250 500 arası oda sağlamsaAma güzel telofondur baya hızlıdır

Takipçi Satın Al

Üst Alt