Galaxy Wonder Yeniden Başlatma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

semihfidan

semihfidan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder Yeniden Başlatma Sorunu
Merhabalar ilk öncelikle, Samsung Galaxy Wonder telefonum durduk yere kendini yeniden başlatıyor. Çözümünü çok aradım ama yok maalesef:vur. Bende son çare buraya yazmaya karar verdim. Bu sorun 6 aydan beridir karşımda. Kesinlikle yazılımla alakası yok. Aslında telefonun açılışında 'Samsung' yazısı geldiği zaman güç tuşuna ara ara basarak açılıyor, fakat telefon açıldığında elimi güç tuşundan çeksem bile Güç Menüsü geliyor karşıma. Daha sonra yeniden kapanıyor. Bu sorunla karşılaşanlar ve çözümü bulanlar varsa lütfen yazsınlar artık kafayı yiyecem yani. Hepinize iyi forumlar. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
güç tuşu takılı kalmış gibi anladım bence bi telefoncuya götürün

• Beğen
Tepkiler: semihfidan03
semihfidan

semihfidan

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman oldugu gibi yine kaba kuvvet ise yaradi. :) Dedim "acaba guc tusuna vurursam duzelir mi?" duzeldi ama kalici oldugunu sanmiyorum. Eger bir daha boyle olursa telefoncunun yolunu tutacaz artik. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hayırlısı olsun dediğim gibi bi sıkışma olmuş kaba kuvvet uygulayınca yerine gelmiştir belki bi daha böyle bi sorunla karşılaşmaya bile bilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: semihfidan03
semihfidan

semihfidan

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun dediğim gibi bi sıkışma olmuş kaba kuvvet uygulayınca yerine gelmiştir belki bi daha böyle bi sorunla karşılaşmaya bile bilirsiniz
Tesekkurler, valla Allah kimsenin basina vermesin kanser eder insani bu durum. Size de iyi geceler, ilgilendiginiz icin ayrica tesekkur ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

H0lligan

Üye
Tesekkurler, valla Allah kimsenin basina vermesin kanser eder insani bu durum. Size de iyi geceler, ilgilendiginiz icin ayrica tesekkur ederim. :)
o bişe değil bendeki ekran kilitlenince resetleniyor şarj dayken hariç :ehe çok garip rom fayda etmedi bakalım bişeler bulamicam sanırım :hmmm

Üst Alt