Bi anlasan sonra konuşsan...Dostum s3te bile 1.4 ghz var ghz aynı 512 mb ram ile çok iyi en iyi oyunlar ıdüşük ayarlarda oynarsın lütfen yani yanlış bilgi vermiyelim...Sistem özellikleri çok parlak değilki zaten.Fazla bir şey beklememek lazım...
Bence siz yanlış bilgi vermeyin galaxy s3 te evet 1.4ghz işlemci var ama o işlemci 4 çekirdek yani 1.4x4ghz ama galaxy w donanımı kötü değil nba2k13 haricindeki tüm oyunları açıyor te kasmıyor
Bunun nedeni bu telefonlarda işlemci bi yerden sonra ısınıyor bunun içinde kasmaya başlıyor tabi ama 10 dk kısa bi süre tabi ki
Kerim ede sormak lazım neden böyle oluyor diye![]()

Kerim adam cevap bekliyo ne gülüyosun ya![]()

Ben birşey diyeceğim de kızmayın benim şahsi görüşüm bu.Forumda hergün bir Wonder konusu açılıyor bu telefonlarda bence bir sorun var arkadaşımda da wonder var menü arası geçişlerde donuyor ve aldığı ilk hafta daha wonderlar doğan görünümlü şahin gibi bişeyler aslında göründüğü özellikleri veremiyor.Ben olsam tavsiye etmem Neo V veya Xperia U tavsiye ederim.
Telefon hakkinda konularin acilmasi telefonun kotu oldugunu belirtmez.arkadasin telefonu kullanmayi bilmiyodur ondandir.benimkinde hic sorun yok