PriZm
Üye
ama kasmaya başlasa hemen kasardı diye düşünüyorum.ısındıktan sonra kasmaya başlaması işlemciye yönelik bir sorunun olduğunu gösteriyorSistem özellikleri çok parlak değilki zaten.Fazla bir şey beklememek lazım...

ama kasmaya başlasa hemen kasardı diye düşünüyorum.ısındıktan sonra kasmaya başlaması işlemciye yönelik bir sorunun olduğunu gösteriyorSistem özellikleri çok parlak değilki zaten.Fazla bir şey beklememek lazım...

Sistem özellikleri çok parlak değilki zaten.Fazla bir şey beklememek lazım...
sen ilk yanlısı neo v almayıp wonder alarak yapmıssın ama nese konumuza dönelim onarım yap kiesten
Sistem özellikleri çok parlak değilki zaten.Fazla bir şey beklememek lazım...

Dostum C6-01 kullanıp Galaxy W'ye laf atman güldürdü bayağı beni.1.4 ghzyi yaşa önce
Raminde sorun vardır yüksekte çalışıyordur.telefonda yüklü olan programları hafıza kartına taşı eğer düzelmezse servise ver yazılımı bi güncellesinler düzelir
O oyunlari nerden indirdin?link verirsen cok sevinirimMerhaba,
Öncelikle galaxy wonder kullanıyorum bilgireyim.GTA 3 , Dungeon Hunter 3 , Modern combat3 , Nova3 bu oyunların hepsi benim telefonumda mevcut ve herhangi bir kasma olmuyor yani çok ama çok nadir kasmalar oluyor bilgine.

dead triggerda gözle görülür performans artışı oldu çok sağolKasma şikayeti olan arkadaşlar WONDER kullanıcısıyım ve telefonumda
-PES 12
-ASPHALT 6
-BATMAN RİSES
-FİFA 12
-RASİNG THUNDER 2
-NFS SHİFT
-TAMPPLE RUN
oynuyorum hiç kasma takılma ısınma sorunu yaşamadan.
Diceksinizki mümkün değil.Evet Mümkün şu adımları yaparsanız kesinlikle kasmicaktır.
1-Telefonunuza ADVANCED TASK KİLLER kurun
2-task killerı açın ayarlara girin
3-Auto kill/Auto Kill Level i açıp "CRAZY" yi seçin
4-Security Leveli "LOW" olarak ayarlayın
5-Auto Startı tikleyin
6-Uygulamayı kapatmadan arka planda çalıştırın
7-Widgetini ana ekrana koyun(oyunları oynadıktan sonra çıktığınızda ana ekrandaki widgete birkere dokunun)
Bunları yaptığınız taktirde oyunlarınızda kasma ve cihazınızda (Şarj halindeyken hariç) ısınmanın ortadan kalktığını göreceksiziniz.
Ama hergün biri konu açıyor acaba telefonun çözünürlüğüne göre oyun yüklemiyormusunuz yanlış apk dan mı kuruyorsunuz neden oluyor bu sorunlar 1.4ghz havada karada suda açması lazım oyunları.wonderda sorun falan yok aslan gibi telefon
Telefon hakkinda konularin acilmasi telefonun kotu oldugunu belirtmez.arkadasin telefonu kullanmayi bilmiyodur ondandir.benimkinde hic sorun yokAma hergün biri konu açıyor acaba telefonun çözünürlüğüne göre oyun yüklemiyormusunuz yanlış apk dan mı kuruyorsunuz neden oluyor bu sorunlar 1.4ghz havada karada suda açması lazım oyunları.
bunu bende düşündüm ama sorunun cevabı aslında çok basit: wonder uygun fiyatlı ve iyi donanımlı telefon ve wonder alanlar genelde ilk android telefonarını almış oluyorlar bu yüzden olabilir mesela arkada mesajlar ve facebook açık kalır ve oyun kasar bu çok normal bilmeyenler zamanla öğrenecektirAma hergün biri konu açıyor acaba telefonun çözünürlüğüne göre oyun yüklemiyormusunuz yanlış apk dan mı kuruyorsunuz neden oluyor bu sorunlar 1.4ghz havada karada suda açması lazım oyunları.