Galaxy Wonder oyunlar kasiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bu saatten sonra nba2k13 gibi oyunlari kaldirmaz ama most wantedi kaldiriyomus

Apple iPhone 5s 128 Gb Araciligiyla

mesutgaga

mesutgaga

Üye
yeni nesil oyunlarıda kaldırıyor hem wonder eskimiş gibi konusma.daha gecen yıl cıktı.ben nova 2 yi bi acıyom 3 saat oynamadan yatmıyorum gece hicte kasmıyor.wonder hep kötüleniyor

LeqendSwat

Üye
Sistem özellikleri çok parlak değilki zaten.Fazla bir şey beklememek lazım...
Bi anlasan sonra konuşsan...Dostum s3te bile 1.4 ghz var ghz aynı 512 mb ram ile çok iyi en iyi oyunlar ıdüşük ayarlarda oynarsın lütfen yani yanlış bilgi vermiyelim...

sadikbircan

Üye
Bence siz yanlış bilgi vermeyin galaxy s3 te evet 1.4ghz işlemci var ama o işlemci 4 çekirdek yani 1.4x4ghz ama galaxy w donanımı kötü değil nba2k13 haricindeki tüm oyunları açıyor te kasmıyor

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Bence siz yanlış bilgi vermeyin galaxy s3 te evet 1.4ghz işlemci var ama o işlemci 4 çekirdek yani 1.4x4ghz ama galaxy w donanımı kötü değil nba2k13 haricindeki tüm oyunları açıyor te kasmıyor

Kesinlikle katılıyorum.Nba 2k13 hariç tüm oyunları rahat oynuyorum custom romlarla.Nba 2k13 oynanmamasının sebebide aslında işlemci ve ram değilde oyunu daha çok androidde tegra 3 için optimize etmiş olmaları.

-Emre

-Emre

Üye
telefonu kullanmayi bilmeyen tabiki kotuler, kasiyor der. ama zamanla ogrenilir bu sorun da asilir. mesela bende suan cm9 yuklu ve stock roma gore mukemmel bir performans veriyor. stock romda arka planda calisan o kadar cok uygulama var ki bilemezsiniz.. eger cm romlardan birini yuklemeyecekseniz tavsiyem ram booster proyu kurun arada bir temizleme tusuna basarsamiz 15 -20 uygulamanin kapatildigini gorursunuz. bu gereksiz uygulamalar hem rami hem cihazi cok yoruyor. en iyisi yine cm yuklemek =)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
alaStar

alaStar

Üye
Bunun nedeni bu telefonlarda işlemci bi yerden sonra ısınıyor bunun içinde kasmaya başlıyor tabi ama 10 dk kısa bi süre tabi ki
Kerim ede sormak lazım neden böyle oluyor diye :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Bunun nedeni bu telefonlarda işlemci bi yerden sonra ısınıyor bunun içinde kasmaya başlıyor tabi ama 10 dk kısa bi süre tabi ki
Kerim ede sormak lazım neden böyle oluyor diye :ehe
:d::ehe

kilicaslan17

Üye
Ben birşey diyeceğim de kızmayın benim şahsi görüşüm bu.Forumda hergün bir Wonder konusu açılıyor bu telefonlarda bence bir sorun var arkadaşımda da wonder var menü arası geçişlerde donuyor ve aldığı ilk hafta daha wonderlar doğan görünümlü şahin gibi bişeyler aslında göründüğü özellikleri veremiyor.Ben olsam tavsiye etmem Neo V veya Xperia U tavsiye ederim.

Teorik bilgilerden yoksun yazılar maalesef böyle basit kalıyor.Kızmıyorum ama yorumun her cümlesinde yanlışlık var.Bir kere wonder konusunun çok açılması wonder ın çok satılmasıyla ilgili bir şey.Wonder şuanda fiyat performans ürünü olduğu için bir çok kişinin ilk android telefonu oluyor.Ve arkaplanda çalışan uygulamalardan bir haber oluyor.Wonder gerçektende çok güzel bir cihaz.Şahsen kendi hatalarım dışında hiç sorun yaşamadım.Arkadaşının wonder ı ne ölçüde bir yükle çalışıyor bilemeyiz.Bazı kişiler supercharger yapar 150 mb ram yüküyle kullanır.Bazılarıysa arkaplana doldurur programları ve ram 300 mb nin üzerine çıkar.Bu tamamen kullanıcının olumlu ve olumsuz etkilerine bağlıdır.Eğer symbian kullanıyorsanız bu durumu anlayamazsınız çünkü symbiandaki programlar çok basit.En kalitelisi bile 1 mb ram kullanıyor.Ve symbian bu yüzden öldü.Bu yüzden yenisi gelmeyecek.Bunu iyi bir şey sanıyorsunuz fakat bu durum güzelim nokia yı batırdı.Ve Xperia U gerçekten oyun anlamında başarısız bir telefon.Sebebi ise tek çekirdekli mali400.Ağır görüntüler ve düşük performans.
Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim şu anda Wonder hariç hiçbir telefon 2ghz (oc) hızında stabil çalışamıyor.Fakat wonder bu hıza eriştiğinde s2 gibi oluyor.

emre3215

Üye
Bu sorun bendede vardı en basit oyunlarda kasma yapıyordu telefon kafam attı fabrika ayarlarına geri döndüm ilauncher yükledim hem görünüş güzel oldu hem de performans değişti yaklaşık 1 ay oldu gta3 temple run subway surfers gibi oyunlarda kasmadan(gta3 te biraz kasma var o gayet normal diye düşünüyorum zaten oynamama engel olmuyor)ve bilgisayara bağlamıyorum artık virüs kaptığını düşünüyorum çünkü geçen sefer bilgisayara bağladıktan sonra telefonda aşırı donmalar söz konusu idi neyseki artık rahatım

uavia1905

uavia1905

Üye
ya hic bu fiyata 1.4 ghzlik tel grdnzmu wonder spr bi tel

simavli3443

Üye
kız kardeşimin var galaxy w
internetten film izlerken 10 dk sonra tel kapaniyor
duvar kağıdı kendi kendine değişiyor
saat ayarı ikide bir değişiyor
balon patlatma gibi basit oyunlarda bile donma oluyordu

tüm bu sorunlardan sonra servise verdik telefon daha kötü oldu
2 kez daha gitmesine rağmen
candy crush saga
petrescue saga
oyunlarını yükledik oyunlar 5-10 dk da bir yeniden başlıyor

telefonu değiştirin dedik kaç defa aynı sorunla verdik dedik servis parça değişiminde aynı sorun olursa değiştirebiliriz dediler

bütün arkadaşlar galaxy w çok iyi diyor ama hep kendi kullandıklarına göre konuşuyor ben galaxy w ın bazılarının üretim hataları olabileceğini bizimde ona denk gelmiş şansızlar olduğumuzu düşünüyorum sizde bir problem olmadı diye problem olan telefondan dolayı birbirimize sen kullanmayı bilmiyorsun yok sen androidden anlamadığından gibi laf dalaşı yapmanızı yakışıksız buluyorum

birçok insan bu sorunları başka yaşayıp çözen varmı yada nasıl çözüleceğini bilen varmı diye buraya paylaşım yapıyor hataları varsa öğrenmek için
kimse androidi anasının karnında öğrenmedi biraz yapıcı olalım bilgisayardan azıcık anlayan biri bile oyunların neden donduğunun sebeplerini az çok bilir önce o sorunlara yönelik çözüm bulmaya çalışır

sizin yazdığınız çözümlerin hepsini denedim hala aynı en fazla donma süresi uzadı

lütfen yapıcı çözümü olmayan başkasını suçlayıcı küçümseyici yorum yapmasın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
Wonderden perfonmans bekliyorsaniz su 3 romdan birini secin
1:mision rom stock oyun romu
2:wonderlight cm9 gelistirilmis oyun romu
3:wondermu nickli arkadasimizin v5 romu cm10 gelistirilmisi forumda samsung rom bolumunde romlari bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: -Emre
esokmen

esokmen

Üye
Sorun su telefon gercekten kotu bunu kirmak yada asagilamak icin demiyorum eski bir wonder kullaniciai olarak soyluylrum 1.4 ghz hic bir ise yaramiyor. Bir sure sonra

JiTeM86

Üye
S.a arkadaşlar ben galaxy wonder kullanıyorumda bu telefonda android felan güncelleniyormu yada güncellememiz lazımmı ? gerekli birşeymi ? bir yardım ederseniz çok iyi olur lütfen. Benim arkadaştada aynı telefon var onda subway surfer kasmıyor benim telde kasıyor anlamadım gitti ? android güncelleme warmı telefon için normal yapımcı tarafından cıkarılan ? bir yardımcı olursanız sevinirim.

simavli3443

Üye
Anladığım kadarıyla android telefonun rom hafızasına yüklü ve samsungun sitesinde android güncellemeleri wonder için 2.3.xx (tam bilmiyorum) le sınırlı. Yukarıda cm rom ya da oyun romu diye bahsettikleri resmi olmayan android güncellemeleri oluyor. Cmr9 (custom rom 9) incelediğimde android 4.0 a yükseltebileceğimizi gördüm. Tabi bunun wonder için olanını yüklemeliyiz driverların uygun olması için. Yanlış anlamışsam düzeltin.