Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy wonder kulaklık sorunu yardım lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
turancansen
Üye
Konu Sahibi
galaxy wonder kulaklık sorunu yardım lütfen
bu gün galaxy wonder aldım ancak kulaklığı takdığımda müzikler bozuk çalıyor acaba bi ayarı varmı yoksa garantiye mi vermeliyim ne şanstır 0 telefon alıyoruz bozuk çıkıyor
burakc1907
Üye
hiç uğraşma kardeş telefonu aldığın yer bir hafta koşulsuz iade hakkı vs verdiyse direk değiştir yok vermediyse direk servise yolla.
turancansen
Üye
Konu Sahibi
koşulsuz iade falan bişe demedi malatyapark(avm) den gold dan aldım inş değiştirirler yoksa ilk günden servise yollucam ve içi açılmış olacak şansımı s.......
Kerim.
Üye
nasıl bozuk calıyo?
turancansen
Üye
Konu Sahibi
kimi şarkıda ses çok kısık gelio kimi şarkıda da ses boğuk gelio sanki tünelde şarkı sölüomuş gibi kulaklığı başka tele taktık normal çalıyo
Peocawe
Üye
aldığın yere götürdüğünde değişim yapmaları lazım. zaman kaybetmeden en kısa sürede götür derim bi.
turancansen
Üye
Konu Sahibi
alkdığım yere gittim onlarda sorunu tespit ettiler değişimi yaptık biraz dişli davranmak gerekiomuş onu anladım yoksa bni servise yollucaktı adam
hotan1
Üye
sorun neymis kardes aynisini bende yasiyorum suan...