GALAXY wifi 5.0 almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kankka

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY wifi 5.0 almalımıyım
arkadaşlar merhaba ben bu cihazı sırf oyun oynamak video izlemek için alacağım ama ilk defa android kullanıcam daha önce sym. kullanıyordum sizce bana gidermi bu andoidteki bütün oyunları açarmı birde bu telefon ilk geldiğinde android 2.2 yüklüymüş bunu yükseltmede falan bana yardım edermisiniz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşlar merhaba ben bu cihazı sırf oyun oynamak video izlemek için alacağım ama ilk defa android kullanıcam daha önce sym. kullanıyordum sizce bana gidermi bu andoidteki bütün oyunları açarmı birde bu telefon ilk geldiğinde android 2.2 yüklüymüş bunu yükseltmede falan bana yardım edermisiniz
Bu cihazın kullancısıyım ve memnunum ama bu cihazı kullanmak istersen rom yüklemeyi öğrenmek zorundasın çünkü bu cihazın güncellemesi başka ülkelere 1 yıl önce sunuldu ama hala türkiyede yok. Çoğu oyunu çalıştırır.(Fifa,Pes,Aspalt 5) 720p video oynatır ama ben custom rom ile 1080 video oynatabildim. Hafıza konusunda hiç sıkıntı çekmezsin.11 sayfa oyun yaklaşık 500 müzik 60-90 video var. Bi uyarı bile almadım.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Yenisi çıkıcak onu bekle

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Aman hocam uzak dur Huawei Ideos X5'e bak derim ben hem daha uygun fiyat.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Aman hocam uzak dur Huawei Ideos X5'e bak derim ben hem daha uygun fiyat.

arkadaş telefon istemiyo zaten symbian kullanıyo ve bu cihaz her açıdan üstün ideos x5 e karşı telefon değil derseniz meticulus adlı bi arkadaş var xda de kendi rom u var onla gps üzerinden wifi yı çözerse çözülecek çalışmaları sürüyo

kankka

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihazı dün satın aldım kendi symbian telefonumu satmadım internet sorununa şöyle bir çözüm buldum benim telefonumda internet paketim var wireless olmadığı yerlerde telefona attığım bir program sayesinde interneti kablosuz olarak paylaşım galaxy wifiden internete giriyorum internet görüşmede yapıyorum fakat oyun yüklerken sıkıntı yaşıyorum şu an bir tek gta3ü çalıştırabildim rom nasıl atılıyo

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Rom starsan garantiden çıkabilir. Yinede atacaksan araştır bi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt