Galaxy S3 Oyun ve Uygulama (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Oyun ve Uygulama (yardım)
Herkese Merhaba.

Dün itibariyle arkadaştan 1 aylık temiz bir Galaxy SIII aldım. İlk defa android kullanıyorum ve binlerce sınırsız oyun ve uygulama içinden seçim yapmam zor gibi görünüyor :) Mümkünse sizlerden ricam android ve SIII için en populer uygulama ve oyunlar hangileridir yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu an kablolu modem kullanıyorum ve gsm internet paketimde yok. Bu yüzden google playden birşey indiremedim. İllaki telefonun internete bağlı olması gerekiyormuş herhalde. 16 mbps internetim var ama wifi yok :)

Evet arkadaşlar neleri yüklememi önerirsiniz hangileri en populer uygulamalar ve oyunlardır? Şimdiden teşekkürler.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler. Hepsini inceledim. Fakat seçenekler fazla ve boyutlar yüksek olabiliyor. Bu yüzden merakım hangileri android ortamında en populerdir merak ediyorum. Özellikle uygulama olarak.

enterneoll

enterneoll

Üye
dead trigger 178 mb ama 2 gb oyunmuş gibi ;)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
pek sevemedim :D teşekkürler. uygulama olarak mesela?

avcitalip

avcitalip

Üye
Real Racing,Most Wanted,GTA III ve Vice City,Boost 2,Modern Combat 2,3 ve 4,Jetpack Joyride aklıma daha gelmiyor gelirse yazarım bu oyunlar güzeldir benim s3'te varlar yani :)

• Beğen

furkey

Üye
benim şahsi favorilerim oyunlarda: ski safari, where is my water, gta: vice city, nfs: most wanted, icy tower 2, football manager handheld, dead trigger, shadowgun deadzone, shadowgun, modern combat 3, modern combat 4, boost 2, osmos...

Uygulama olarak dersen: swiftkey 3, solid explorer, blackmart (olmazsa olamz), fancy sense (hava durumu widgetı ve en iyi sense benzeri widget), whatsapp, facebook, twitter, tapatalk, LBE Guard, cpu master, tune in radio, dropbox, goggles, go sms pro, one power guard (efektif olduğunu düşündüğüm tek batarya programı)...

Benim telefonumda olmazsa olmazlar bunlar. Ha oyunların hepsini aynı anda yükleyemiyorum tabii bazıları 2 gb filan :)

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler. Hepsini deneyeceğim. :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
touchpal keyboard, friendcaster pro, facebook messenger

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar harika uygulamalar ve oyunlar teşekkürler

kaan4545

Üye
mali hd game leri indir apk ları telefondan wifi ile gerisini halleder

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
mali hd game leri indir apk ları telefondan wifi ile gerisini halleder

şu an evimde kablolu modem var maalesef 16 mbps internetim var ama telefonda kullanamıyorum kablosuz modem alana kadar yüksek boyutluları bilgisayardan indirmeye çalışıyorum :) mali s3 için oluyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt