galaxy w yardim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bearnin

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w yardim !!!
galaxy w kullaniyorum.bu aralar telefonumdaki pes12,temple run gibi oyunlarda oynarken ufak donmalar oluyor . FMR Memory Cleaner kullaniyorum fakat her oyun icin ise yaradigini sanmiyorum baska ne yapabilirim lutfen yardim ....

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
1.4 ghz telefon temple run da donma yapıyormuş duyun bunları duyun

hakan572123

Üye
1.4 Ghz olsa nolcak ki bi kere çift çekirdekli değil tabi donma olur isterse 2.0Ghz olsun yine aynı olur çift çekirdekli olması lazım

Kerim.

Kerim.

Üye
1.4 Ghz olsa nolcak ki bi kere çift çekirdekli değil tabi donma olur isterse 2.0Ghz olsun yine aynı olur çift çekirdekli olması lazım

Çift çekirdekle alakası yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar telefony fabrika ayarlarina dondurun.cihaz hem ucuyor.hemde temple da falan 0 kasma var.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sorun ramde bence rami temizleyip öyle gir.

bearnin

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar ıcın saol, ramı temızleyıp gırınce temle runda sorun olmuyor ama pes te ıse yaramaz..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

şu hiç bir şey bilmeden yorum yapanlara ölüyorum yaaa

sadikbircan

Üye
Arkadaşlar şu galaxy w yu yerden yere vurmayı kesin artık temple run xperia arc - arc s -neo v - galaxy w - galaxy s ve daha birçok telefonda denedim ve rami temizlemediğiniz zaman hepsinde takılmalar yapıyor.Birde şu çift çekirdek olayı nedir ya 1.4ghz yada 1ghz neyinize yetmiyor çift çekirdek diyorsunuz.Galaxy w da neo v de tek çekirdek olmasına rağmen modern combat 3 nova 3 pes 2012 fifa 2012 asphalt 7 real racing 2 ve daha sayamadığım birçok oyunu galaxy w veya neo v veya tek çekirdekli birçok android telefon ile hiçbir takılma yada donma olmadan çok rahat oynanabiliyor.Ama yinede temple run tam stabil çalışmıyor.Marketteki yorumlarını okuyun oyun ilk çıktığında galaxy s2de bile kasıyordu.Sizce sorun galaxy w damı yoksa oyunda mı? Oyun basit gibi durmasına rağmen orta seviyede cpu ve gpu kullanımı gerektiriyor ve her telefonun gpusu ve işlemcisi aynı olmadığı için her telefonda aynı stabiliteyi yakalayamıyor.Armv6 tip işlemciler için ve armv7 tip işlemciler için dataların ayrı ayrı düzenlenmesi gibi bişey bu.Aynı şekilde markette şirket tarafından yapılan güncelleme haberlerine bakarsanız sürekli hata düzeltme, uyumluluk problemi giderme gibi şeyler var.Yani temple run üzerinden telefonları değerlendirmeyin.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve nimeemin
Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşlar şu galaxy w yu yerden yere vurmayı kesin artık temple run xperia arc - arc s -neo v - galaxy w - galaxy s ve daha birçok telefonda denedim ve rami temizlemediğiniz zaman hepsinde takılmalar yapıyor.Birde şu çift çekirdek olayı nedir ya 1.4ghz yada 1ghz neyinize yetmiyor çift çekirdek diyorsunuz.Galaxy w da neo v de tek çekirdek olmasına rağmen modern combat 3 nova 3 pes 2012 fifa 2012 asphalt 7 real racing 2 ve daha sayamadığım birçok oyunu galaxy w veya neo v veya tek çekirdekli birçok android telefon ile hiçbir takılma yada donma olmadan çok rahat oynanabiliyor.Ama yinede temple run tam stabil çalışmıyor.Marketteki yorumlarını okuyun oyun ilk çıktığında galaxy s2de bile kasıyordu.Sizce sorun galaxy w damı yoksa oyunda mı? Oyun basit gibi durmasına rağmen orta seviyede cpu ve gpu kullanımı gerektiriyor ve her telefonun gpusu ve işlemcisi aynı olmadığı için her telefonda aynı stabiliteyi yakalayamıyor.Armv6 tip işlemciler için ve armv7 tip işlemciler için dataların ayrı ayrı düzenlenmesi gibi bişey bu.Aynı şekilde markette şirket tarafından yapılan güncelleme haberlerine bakarsanız sürekli hata düzeltme, uyumluluk problemi giderme gibi şeyler var.Yani temple run üzerinden telefonları değerlendirmeyin.

:alkis: katılıyorum:oke:

By_eLeN

Üye
Mesele islemci veya cekirdek meselesi degil kullanilan malzeme meselesi ornegin incredible s vardi bende tek cekirdek 1ghz temple run brave yi kasmadan oynardim fakat s2 nin g versiyonunda kasmasiz oynayamadim dusunun siz gerisini :) mesele donanimin kalitesinde yoksa piyasa 1 ghz lik cift cekirdek kayniyo birakin kasmayi o cihaza temple run u acamazsin bile :);

sadikbircan

Üye
Mesele islemci veya cekirdek meselesi degil kullanilan malzeme meselesi ornegin incredible s vardi bende tek cekirdek 1ghz temple run brave yi kasmadan oynardim fakat s2 nin g versiyonunda kasmasiz oynayamadim dusunun siz gerisini :) mesele donanimin kalitesinde yoksa piyasa 1 ghz lik cift cekirdek kayniyo birakin kasmayi o cihaza temple run u acamazsin bile :);

Ne alakası var malzemeyle? Galaxy w ve incredible s qualcomm işlemci kullanıyorlar.İkiside aynı firmanın farklı zamanlarda ürettiği işlemciden güç alıyor.Ve her ikiside farklı iletişim protokollerine sahip.Şimdi birisi size kalkıp osmanlı türkçesi ile birşeyler söylese yine anlarsınız ama kafanız karışır arada kopukluk olur.Buda aynı şey.1 yıl önceki işlemciyle şimdiki işlemciler aynı değil.Siz 1 yıl önceki işlemci modelini baz alarak oyun tasarlarsanız yeni işlemcilerde sorun yapması kadar doğal bişey olamaz.Ben incredible s eski yada kötü demiyorum ama üzerindeki işlemci modeli s2 yada galaxy w ile aynı değil.Haliyle aynı driverları kullanarak iletişim kuramazsınız.

bearnin

Üye
    Konu Sahibi
♠wonder iyi telefon ama hata yaptım ya 750 tl verdim nakit .aslında s3alıcaktım 750 vericek digerini taksit yapmam lazımdı ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt