GALAXY W İ8150 TELEFONUM ÇEKMİYOR ACİL YARDİM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

myturktm12

myturktm12

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY W İ8150 TELEFONUM ÇEKMİYOR ACİL YARDİM!!!
Arkadaslar meraba benim galaxy w telefonum var ama 3-4 aydan beri çekmiyor.Biliyorum neden simdi açıyorsun diyosunuzdur.çünkü 3-4 aydan beri denemediğim yöntem kalmadi.bir sürü rom kurdum.eski yedeklere döndüm.efs klasörü olan bir backupla yüklenen rom kurdum.diğer telefonlardan efs klasörü aldım.stock rom factory reser vb olmadi son çare size başvurdum.bu arada söylemeyi unuttum bazı yerlerde çok nadir çekiyor hatti baska tele taktiğim zaman calisiyor ama başka telin hattini taktigim zaman calismiyor.icini vb actim ama temiz hicbir sey yok.NOLUR YARDİM EDİN ACİL PLSS.SİMDİDEN TESEKKURLER

Sarangni

Sarangni

Üye
Cihazın modem dosyalarında sorun var gibi gözüküp. Yazılım ile çözülebilir. Yapmanız gereken. Cihazınız içim son çıkan Official romu kurun. Sonra o rom için yayınlanan modem dosyası vardır onu bulun. Cihazı kapatın, pili sökün 30 saniye bekleyin, pili takın cihazı download moda alın ve odinden indirdiğiniz modem dosyasını kurun. Bu şekilde sorun çözülürse sıkıntı yok. Eğer çözülmez ise cihaz servise gitmesi gerekir.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

myturktm12

myturktm12

Üye
    Konu Sahibi
Eğer eliinizde varsa bana eger elinizde varsa linkerli atabilirmisiniz??? Bir sey daha bunlari yaptiktan sonra telim duzelirse yine rom kurabilirmiyim sorun cikarmi

Sarangni

Sarangni

Üye
Elimde yok farklı cihaz kullanıyorum ama temel mantık budur. Ben böyle düzelttim Note 3 de. Düzelttiken sonra istediğiniz romu kurarsınız çünkü cihaz son modem dosyasına sahip olacaktır.

Sarangni

Sarangni

Üye
Siz hatta garanti olması için bootloder ve modem dosyalarını dediğim şekilde yapın ki garanti olsun.

myturktm12

myturktm12

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir tane modem dosyasi buldum .tar uzantili icinde .mbn uzantili bir dosya var bunu nasil kurabilirim odinle anlatabilirmisiniz yanlis yapip risk almak istemiyorum

Üst Alt